Βουγιόσεβιτς: "Πού θα βρει λεφτά να ταΐζει τον Σχορτσανίτη;"

Ο προπονητής της Παρτιζάν, Ντούσκο Βουγιόσεβιτς βρήκε την ευκαιρία να "στάξει χολή" για τα οικονομικά προβλήματα του Ερυθρού Αστέρα, παίρνοντας ως παράδειγμα τη... διατροφή του Σοφοκλή Σχορτσανίτη.

Βουγιόσεβιτς: "Πού θα βρει λεφτά να ταΐζει τον Σχορτσανίτη;"

Ο Ερυθρός Αστέρας αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Γι' αυτό το λόγο η απόκτηση του Σοφοκλή Σχορτσανίτη σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως στην Σερβία. Μεταξύ αυτών που ασχολήθηκαν με τη μεταγραφή του Έλληνα σέντερ στη σερβική ομάδα ήταν κι ο προπονητής της Παρτιζάν, Ντούσκο Βουγιόσεβιτς.

Ο 56χρονος τεχνικός αναφερόμενος στις δυσκολίες που αντιμετωπίσει ο Αστέρας, πήρε ως παράδειγμα τη... διατροφή του Σχορτσανίτη, η οποία, σύμφωνα με τον ίδιο, είναι ένα σημαντικό ζήτημα που πρέπει να διευθετήσει η ομάδα, καθώς στο παρελθόν ακόμα και πλουσιότερες ομάδες δεν κατάφεραν να τα βγάλουν... πέρα.

"Το ποσό για να ταΐζεις τόσους παίκτες δεν είναι μικρό. Αυτό γεννά την εύλογη απορία πού θα βρει τα λεφτά τα ταΐζει το Σχορτσανίτη; Πρόκειται για έναν παίκτη άνω των 150 κιλών και που δεν τρώει λίγο. Δε μιλάμε για 3 γεύματα την ημερα, αφού θα χρειάζεται επιπλέον σε κάθε καλό αποτέλεσμα. Η διατροφή του Σχορτσανίτη είναι ένα σοβαρό θέμα και για πλουσιότερες ομάδες".

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

Χρέος ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ας λέει ότι θέλει ο Ερντογάν. Η Ελλάδα δεν θα αφήσει τίποτα να πέσει κάτω

Μήνυμα προς τον πρόεδρο της Τουρκία, τις αλυτρωτικές πρακτικές της FYROM, αλλά και προς τους Ευρωπαίους αναφορικά με το χρέος της χώρας στέλνει με συνέντευξή του στη δημόσια τηλεόραση ο Προκόπης Παυλόπουλος

 

Πρώτη Σελίδα