Τέτοια υποδοχή δεν ξανάγινε: Η πλάκα και η αποθέωση στον Σχορτσανίτη

Ο εμπνευστής της υποδοχής του Σοφοκλή Σχορτσανίτη στο Βελιγράδι είχε μεγάλα κέφια!

Τέτοια υποδοχή δεν ξανάγινε: Η πλάκα και η αποθέωση στον Σχορτσανίτη
Σχορτσανίτης Ερυθρός Αστέρας

Έναν απίθανο τρόπο σκαρφίστηκαν οι άνθρωποι του Ερυθρού Αστέρα προκειμένου να υποδεχθούν τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη στο Βελιγράδι και να τον κάνουν να αισθανθεί οικεία από την πρώτη στιγμή του στη Σερβία.

Ο Έλληνας σέντερ έφτασε με προγραμματισμένη πτήση από την Αθήνα και στο αεροδρόμιο τον καλωσόρισαν δύο στελέχη των πρωταθλητών Σερβίας. Το σχέδιο είχε ήδη μπει σε εφαρμογή, καθώς όταν βγήκαν εκτός της αίθουσας αφίξεων τον ενημέρωσαν ότι το ΙΧ που θα τον μετέφερε στο ξενοδοχείο είχε υποστεί βλάβη και θα έπρεπε να πάρουν το λεωφορείο της γραμμής.

Ο "Σόφο" δεν δυσανασχέτησε, κάθε άλλο, και επιβιβάστηκε σ' ένα λεωφορείο γεμάτο κόσμο. Ξάφνου άρχισε ν' ακούγεται από τα μεγάφωνα γνωστό οπαδικό σύνθημα και όλοι οι επιβαίνοντες, αφού άλλαξαν ρούχα φορώντας ερυθρόλευκες μπλούζες, άρχισαν να τραγουδούν και ν' αποθεώνουν τον Σχορτσανίτη.

Ήταν φυσικά οπαδοί της σέρβικης ομάδας και το λεωφορείο ήταν ναυλωμένο γι' αυτόν ακριβώς το σκοπό. Ο 31χρονος σέντερ ήταν φυσικά έκπληκτος, αλλά και ταυτόχρονα ενθουσιασμένος, μ' ένα πλατύ χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του. Δήλωσε αιφνιδιασμένος, "ήταν κάτι που δεν το περίμενα" τόνισε και υποσχέθηκε να δώσει το καλύτερο γι' αυτόν τον κόσμο.

Δείτε το VIDEO

News 24/7

24MEDIA NETWORK