Στο χειρουργείο ο Τεόντοσιτς

Αρκετά σοβαρός αποδεικνύεται ο τραυματισμός του Μίλος Τεόντοσιτς στην κνήμη.

Στο χειρουργείο ο Τεόντοσιτς

Ο Σέρβος πλέι μέικερ τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα της ΤΣΣΚΑ με την Κίμκι για την VTB United League και όπως έγινε γνωστό θα υποβληθεί σε επέμβαση προκειμένου να αποκατασταθεί η ζημιά. Τούτο σημαίνει ότι θα μείνει εκτός δράσης για αρκετούς μήνες και η συμμετοχή του στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας τίθεται πλέον εν αμφιβόλω.

" Είναι μια μεγάλη απώλεια για εμάς. Ο μυς στην κνήμη έχει πληγωθεί πολύ και θα χρειαστεί χειρουργείο. Μίλησα με τους γιατρούς στη Γερμανία και μου είπαν ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα μου απαντήσουν για το πότε θα υποβληθεί σε επέμβαση", ανέφερε ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Αντρέι Βατούτιν.

Σύμφωνα με τον ισχυρό άνδρα της ρωσικής ομάδας " η αποθεραπεία σε τέτοιες περιπτώσεις διαρκεί περισσότερο από ένα μήνα, δεν αποκλείεται ωστόσο να φτάσει τους τέσσερις".

Η ΤΣΚΚΑ δεν θα προχωρήσει στην απόκτηση παίκτη για να καλύψει το κενό, αφού τα παιχνίδια που απομένουν για τη λήξη της σεζόν είναι λίγα. Το ερώτημα πλέον που εγείρεται είναι αν ο Τεόντοσιτς θα προλάβει το Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας και αν ναι σε τι κατάσταση θα βρίσκεται. Οι "πλάβι" έχουν κληρωθεί στον 2ο όμιλο της διοργάνωσης με Βοσνία, Λιθουανία, ΠΓΔΜ, Μαυροβούνιο και Λετονία.

Ο Τεόντοσιτς είχε διψήφιο μέσο όρο πόντων σε καθεμιά από τις τρεις διοργανώσεις που έπαιξε με την ΤΣΣΚΑ. Στην Ευρωλίγκα (30 παιχνίδια) είχε 12.7 πόντους (56% δίποντα, 37% τρίποντα) με 4.9 ασίστ, στη VTB United League (19 παιχνίδια) είχε 10.2 πόντους (51% δίποντα, 36% τρίποντα) με 3.7 ασίστ και στη ρωσική λίγκα (9 παιχνίδια) είχε 12.8 πόντους (69% δίποντα, 40% τρίποντα) με 4.4 ασίστ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK