Νέο "χαστούκι" για Φενέρμπαχτσε, στα "ρηχά" ο Σλούκας

Την τρίτη της ήττα σε έξι αγώνες στην TBL γνώρισε η Φενέρμπαχτσε, η οποία δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπουγιουκτσεμετσέ (85-76). Στα "ρηχά" κινήθηκε ο Κώστας Σλούκας.

Νέο "χαστούκι" για Φενέρμπαχτσε, στα "ρηχά" ο Σλούκας

Την ήττα με 85-76 γνώρισε στην έδρα της Μπουγιουκτσεμετσέ η Φενέρμπαχτσε. Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν κατάφερε να βρει απαντήσεις στο επιθετικό παιχνίδι των γηπεδούχων, αποχωρώντας με σκυμμένο κεφάλι από το γήπεδο. Η ήττα αυτή μάλιστα την έριξε στην τέταρτη θέση, πίσω από Γαλατάσαραϊ, Μπεσίκτας και Καρσίγιακα. Όσον αφορά τον Κώστα Σλούκα κινήθηκε στα "ρηχά" χωρίς να καταφέρει να κάνει τη διαφορά. Είχε 4 πόντους (με 2/5 δίποντα και 0/2 τρίποντα), 1 ριμπάουντ και 2 ασίστ σε 24'55''.

Αντίθετα, η Νταρουσάφακα μετά τη νίκη της στην έδρα της Μακάμπι για τη Euroleague, επέστρεψε με άγριες διαθέσεις στην Τουρκία. Οι παίκτες του Οκτάι Μαχμουτί επικράτησαν με 91-76 της Κόνιασπορ, με τον Μίλκο Μπιέλιτσα να τελειώνει το ματς με 16 πόντους. Παράλληλα οι νικητές είχαν συνολικά πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων.

Τέλος, η Ουσάκ Σπορτίφ έδωσε συνέχεια στις φετινές εκπληκτικές εμφανίσεις της αφού πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Μπάνβιτ (67-73).

News 24/7

24MEDIA NETWORK