Μαρκόπουλος: "Επιβράβευση". Σκαραφίγκας: "Θα ενισχυθούμε"

Ο Σούλης Μαρκόπουλος παρέλαβε από τον Μπάνε Πρέλεβιτς τιμητική φανέλα για τις 100+ νίκες του στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Τι δήλωσε ο κόουτς του "Δικεφάλου" για την διάκρισή του και την επιτυχία επί του Πανελευσινιακού.

Μαρκόπουλος: "Επιβράβευση". Σκαραφίγκας: "Θα ενισχυθούμε"

Ο έμπειρος κόουτς ανέφερε: "Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε και μας βοήθησε. Συγχαρητήρια στην Ελευσίνα και στον κόουτς. Η Ελευσίνα έπαιξε πολύ καλά κυρίως επιθετικά, είχε υπομονή, ρίσκαρε στο τέλος του χρόνου με τα τρίποντα που πέτυχε κι αυτό μας δημιούργησε το πιο μεγάλο πρόβλημα. Επειδή αυτό έγινε για δεύτερη φορά σε αγώνα μας, ίσως πρέπει να αλλάξουμε τις μορφές της άμυνας.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στους παίκτες μας, ίσως κάποιες στιγμές έδωσαν ευκαιρίες στους αντιπάλους να πετύχουν τρίποντα. Η Ελευσίνα είχε πριν τον αγώνα 33% ευστοχία στα τρίποντα και στο σημερινό παιχνίδι 57%".

Για το χειροκρότημα που έλαβε από τον κόσμο για τις 101 νίκες του στον πάγκο του ΠΑΟΚ: "Ηταν η καλύτερη επιβράβευση αυτό το χειροκρότημα και τον ευχαριστώ, συνήθως η καρδιά του προπονητή έχει πιο πολλές λύπες παρά χαρές και ο προπονητής παλεύει μόνος του. Δεν ξέρω αν συνεχίσω για... 100 χρόνια ακόμη, αυτό εξαρτάται από τις ομάδες".

Για την έβδομη σερί νίκη του ΠΑΟΚ: "Σίγουρα βοηθά ψυχολογικά, μπορείς να κάνεις καλύτερη δουλειά στις προπονήσεις, δίχως οι παίκτες να αισθάνονται πίεση"

Για το ότι ο Παπαδόπουλος δεν αγωνίστηκε πολύ: "Ηταν να μην παίξει καθόλου, βελτιώθηκε, όμως, η κατάστασή του σήμερα το πρωί και γι' αυτό έπαιξε".

Ο τεχνικός του Πανελευσινιακού, Γιώργος Σκαραφίγκας, από την πλευρά του είπε: "Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, είναι τιμή μου να κάθομαι στο ίδιο τραπέζι με τον κόουτς που έχει δώσει πολλά στο ελληνικό μπάσκετ. Το έργο μας ήταν δύσκολο, στο τρίτο δεκάλεπτο, πήγαμε σε προσωπικές μονομαχίες και ρισκάραμε, βάλαμε κάποια μεγάλα σουτ αλλά στο τέλος ήμασταν και πάλι στο ίδιο έργο θεατές. Μας λείπουν λίγο οι προσωπικές φάσεις όσον αφορά κυρίως την άμυνα και θα προσπαθήσουμε να ενισχυθούμε με έναν-δύο παίκτες".

News 24/7

24MEDIA NETWORK