ΠΑΟΚ-Πανελευσινιακός 84-78

Την 7η συνεχή νίκη του πέτυχε στην Α1 ο ΠΑΟΚ επικρατώντας δύσκολα του Πανελευσινιακού με 84-78 στην Πυλαία. Χαραλαμπίδης, ΜακΓκραθ και Τσαϊρέλης οδήγησαν στη νέα επιτυχία το Δικέφαλο του Βορρά.

ΠΑΟΚ-Πανελευσινιακός 84-78

Ετσι κρίθηκε

Αυτή τη φορά όπλο του ΠΑΟΚ ήταν η επίθεση. Με την άμυνα να παρουσιάζει πολλές φορές αρρυθμίες παρά την αστοχία της Ελευσίνας, οι σωστές επιθετικές επιλογές έσωσαν την παρτίδα για τον Δικέφαλο και του χάρισαν μία ακόμη νίκη.

Η αλήθεια είναι ότι οι Θεσσαλονικείς θα μπορούσαν να επικρατήσουν πιο εύκολα. Προηγήθηκαν με 15 πόντους διαφορά κατά τη διάρκεια του τρίτου δεκαλέπτου (61-46), είδαν όμως τους φιλοξενούμενους να επιστρέφουν πολύ γρήγορα στο παιχνίδι και να μειώνουν σε 64-62.

Τη λύση την έδωσε η...ψυχραιμία. Σ' όλη τη διάρκεια του τετάρτου δεκαλέπτου, ο ΠΑΟΚ έβρισκε τις λύσεις να πληγώνει την αντίπαλη άμυνα, πήρε κρίσιμους πόντους από τον εξαιρετικό Τσαϊρέλη και εν τέλει έφτασε σε μία δύσκολη αλλά πολύ χρήσιμη νίκη.

MVP

Εξαιρετική εμφάνιση από τον Μιχάλη Τσαϊρέλη. Με 16 πόντους (εκ των οποίων οι τέσσερις πολύ κρίσιμοι) και 5 επιθετικά ριμπάουντ, ο Ελληνας σέντερ πέρασε εύκολα στην πρώτη σειρά των διακριθέντων.

Απογοήτευση

Πολύ άστοχοι οι φιλοξενούμενοι στα δίποντα, δεν είχαν τις απαραίτητες λύσεις κάτω από το καλάθι για να δώσουν ποικιλία στην επίθεσή τους. Μοιραία έπαιξαν τη ρουλέτα του τριπόντου και παρά την ευστοχία τους (16/28) δεν δικαιώθηκαν.

Σχόλιο

O ΠΑΟΚ κάνει αυτό που κάθε μεγάλη ομάδα οφείλει να κάνει. Νικά ακόμα και στις μέτριες βραδιές του. Το ανησυχητικό για τον Σούλη Μαρκόπουλο είναι ότι οι μέτριες βραδιές είναι πάρα πολλές στο φετινό μαραθώνιο. Η Ελευσίνα χρειάζεται ενίσχυση με ξένο. Παλεύει πολύ αλλά δεν διαθέτει πολλές λύσεις.

Τα δεκάλεπτα: 20-21, 43-37, 67-62, 84-78

ΠΑΟΚ-Πανελευσινιακός 84-78
ΠΑΟΚ-Πανελευσινιακός 84-78

News 24/7

24MEDIA NETWORK