Ρέθυμνο - Νέα Κηφισιά 54-55

Ακόμη μία μεγάλη νίκη για τη Νέα Κηφισιά, η οποία άντεξε στο Ρέθυμνο και επικρατώντας 55-54 έφτασε τις τέσσερις στο πρωτάθλημα.

Ρέθυμνο - Νέα Κηφισιά 54-55

Η εξέλιξη

Οι νεοφώτιστοι έφεραν ακριβώς εκεί που ήθελαν το παιχνίδι. Κατέβασαν όσο δεν πήγαινε το ποσοστό του Ρεθύμνου από το τρίποντο, έκοψαν το ρυθμό του και στέλνοντας το ματς στο "πέντε - πέντε" πέτυχαν να έχουν τον έλεγχο της κατάστασης. Από το 8-16 η Νέα Κηφισιά προηγήθηκε 30-23 με σουτ των Τσαλδάρη - Κακιούζη και 36-29 πάλι με τον Έλληνα φόργουορντ.

Το Ρέθυμνο επέστρεφε κάθε φορά που η ομάδα του Παπαθεοδώρου ξέφευγε (42-42) και αφού έφτασε σε απόσταση βολή ισοφάρισε 53-53 με βολές από τεχνική ποινή στον Μπάρλο. Ο Λάτοβιτς πέτυχε ακόμη μία για το 54-53, αλλά ο Τσαλδάρης με δικό του ζευγάρι από τη γραμμή στο τελευταίο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, αφού οι Ράιτ - Γκάμπριελ έχασαν άλλα δύο τρίποντα για την κρητική ομάδα, τα τρίποντα της νίκης.

Η καλύτερη πεντάδα

1. Ο Δημήτρης Τσαλδάρης γιατί παρά την αστοχία του πέτυχε τις βολές που έκριναν το παιχνίδι. Είχε επίσης 6 ριμπάουντ.

2. Ο Μιχάλης Κακιούζης, ο οποίος αντέχει να παίζει 20 λεπτά σε παιχνίδι Α1 και να τελειώνει το ματς με 6 πόντους, 4 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 μπλοκ.

3. Ο Γιάννης Καλαμπόκης γιατί ήταν ο πιο αξιόπιστος σε απόδοση παίκτης του Ρεθύμνου.

4. Ο Κένι Γκάμπριελ, καθώς ήταν αυτός που λίγο έλειψε ν' ανατρέψει τις ισορροπίες.

5. Ο κόσμος που άντεξε να βλέπει ένα κακό παιχνίδι!

Το φύλλο αγώνα

Επιβεβαιώθηκε για δεύτερη σερί αγωνιστική πως η Νέα Κηφισιά παίζει καλύτερα όταν η αποστολή μοιάζει... αυτοκτονίας. Μετά τον ΠΑΟΚ νίκησε ακόμη μια ομάδα που στοχεύει στην τετράδα, καταφέρνοντας να επιβάλει το δικό της ρυθμό στο παρκέ. Το Ρέθυμνο θα πρέπει ν' αρχίσει να ψάχνεται γιατί αφενός μεν έχασε δεύτερο σερί παιχνίδι στον πόντο αφετέρου δε αδυνατεί ν' αποκτήσει σταθερότητα ως σύνολο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK