Παναθηναϊκός - Απόλλων Πάτρας 91-60

Με καλό ρυθμό στην επίθεση και σοβαρότητα στην άμυνα, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Απόλλωνα Πάτρας με 91-60 για να ξεκινήσει νικηφόρο τη νέα χρονιά στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Παναθηναϊκός - Απόλλων Πάτρας 91-60

Έτσι κρίθηκε

Η υψομετρική διαφορά ήταν αρκετή στον Παναθηναϊκό για να κάνει τη δουλειά του απέναντι στον Απόλλωνα. Με εξαίρεση το πρώτο πεντάλεπτο (10-7), οι "πράσινοι" άνοιξαν το ρυθμό τους, πίεσαν σε όλο το γήπεδο και με σωστή οργάνωση από τον Βασίλη Ξανθόπουλο αξιοποίησαν τα... θηρία.

Το 28-14 του 10' έγινε 59-34 στο ημίχρονο, αφού ο Καπόνο λειτούργησε και οργανωτικά καλύπτοντας την απουσία του Μπανκς.

Ο Λάσμε και ο Γκιστ ήταν πολύ αποδοτικοί στο πρώτο ημίχρονο και ο αγώνας δεν είχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο β' μέρος, αφού ο Απόλλωνας δεν προέβαλε καμία αντίσταση.

Σταρ

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος πρέπει να έμεινε εκτός αγώνων, λόγω πληθώρας γκαρντ, για μεγάλο διάστημα. Ξεκινώντας στην πρώτη πεντάδα έδειξε την αξία του και όλους εκείνους τους λόγους που τον επανέφεραν στον Παναθηναϊκό. Άσχετα αν μπορεί να βοηθήσει ή όχι στην Ευρωλίγκα, παραμένει ένας από τους καλύτερους Έλληνες οργανωτές.

Απογοήτευση

Περιμέναμε τον Απόλλωνα να προσπαθήσει λίγο περισσότερο. Είναι άσχημο όταν καλές ομάδες, προτιμούν να μην... κατέβουν να παίξουν επειδή θα ηττηθούν.

Σχόλιο

Το δείγμα είναι πολύ μικρό και ο αντίπαλος ουσιαστικά δεν προσπάθησε, αλλά ο Παναθηναϊκός μοιάζει να αποδίδει καλύτερα όταν δεν υπάρχει η υπερσυγκέντρωση παικτών. Κοινώς ένα πιο μαζεμένο ρόστερ. Για να δούμε αν ισχύει κάτι τέτοιο.

Τα δεκάλεπτα: 28-14, 58-35, 76-45, 91-60

Παναθηναϊκός - Απόλλων Πάτρας 91-60
Παναθηναϊκός - Απόλλων Πάτρας 91-60

News 24/7

24MEDIA NETWORK