Τρίκαλα - Λαύριο 81-77

Βαθιά βαθμολογική "ανάσα" πήραν τα Τρίκαλα που επικράτησαν εντός έδρας του Λαυρίου με 81-77.

Τρίκαλα - Λαύριο 81-77
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Έτσι κρίθηκε

Αν και οι φιλοξενούμενοι μπήκαν φουριόζοι και πήραν νωρίς μια διαφορά πέντε πόντων (2-7), τα Τρίκαλα ισορρόπησαν το παιχνίδι και βρέθηκαν μπροστά με 27-22 στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου. Το ματς ήταν κομβικό για τις δύο ομάδες, επομένως το σκορ δεν μπορούσε να "ανοίξει". Τα Τρίκαλα ωστόσο, εκμεταλλεύτηκαν την αστοχία των αντιπάλων τους και έκαναν το 31-24 στα μισά της δεύτερη περιόδου, ενώ το ημίχρονο έληξε με 39-36.

Η διαφορά έφτασε σε διψήφια νούμερο στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου, με τα Τρίκαλα να ξεφεύγουν ακόμη και με +13 (66-53), όμως το Λαύριο δεν έλεγε να παραδώσει τα όπλα. Με ένα σερί στην τελευταία περίοδο πλησίασε στους 4 (75-71), όμως δεν ήταν αρκετό για να φτάσει στη νίκη. Τα Τρίκαλα επικράτησαν με 81-77 και πήραν βαθιά βαθμολογική "ανάσα".

Ο άνθρωπος του αγώνα

Ο Ρόμπινσον ήταν αποτελεσματικός για τα Τρίκαλα, αφού σκόραρε 16 πόντους και βοήθησε την ομάδα του να φτάσει σε μια σημαντική νίκη.

Το φύλλο αγώνα

Τα Τρίκαλα κατάφεραν να πάρουν τη νίκη σε ένα ματς που ήταν κομβικό για τις δύο ομάδες. Μια νίκη που απομακρύνει τους γηπεδούχους από τη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά παράλληλα τους τονώνει και την αυτοπεποίθηση.

Το στατιστικό του αγώνα

Τρίκαλα - Λαύριο 81-77

News 24/7

24MEDIA NETWORK