Άρης - ΚΑΟΔ 77-59

Στο ντεμπούτο του Μίλαν Μίνιτς ο αποφασιστικός Άρης επιβλήθηκε 77-59 του ΚΑΟΔ και επέστρεψε στο δρόμο των νικών, κερδίζοντας έδαφος στη βαθμολογία.

Άρης - ΚΑΟΔ 77-59

Η εξέλιξη

Για τους "κίτρινους" ήταν ένα οριακό παιχνίδι. Το απέδειξε το άγχος στο ξεκίνημα, το οποίο επέτρεψε στον ΚΑΟΔ να φτάνει με άνεση στο καλάθι με Τζόουνς - Μπράουν και να προηγηθεί 13-10 και 18-14 στο 10'. Η βελτίωση του Άρη ήρθε μέσα από την άμυνα.

Οι γηπεδούχοι ανάγκασαν τους Δραμινούς σε πολλά λάθη και με τον Μποχωρίδη να δίνει το τέμπο ήρθε αρχικά η ανατροπή (25-22) και αργότερα η διαφορά (34-25). Η οποία όσο κυλούσε ο χρόνος, τόσο αυξανόταν (40-26, 55-31). Η ομάδα του Μάρκοβιτς έφτασε μέχρι το 58-42 και 68-55, αλλά όχι πιο κοντά, μην έχοντας τύχη σ' ένα παιχνίδι που οι "πράσινοι" έκαναν 26 λάθη!

Η καλύτερη πεντάδα

1. Ο Μιχάλης Πελεκάνος γιατί τραβάει στα δύσκολα τους υπόλοιπους.

2. Ο Λευτέρης Μποχωρίδης, ο οποίος άλλαξε το ρυθμό στο δεύτερο δεκάλεπτο.

3. Ο Ευθύμης Τσακαλέρης για την καλύτερη εφετινή εμφάνισή του.

4. Ο Χρήστος Χαρίσης, κυριαρχώντας στους αιθέρες με νταμπλ - νταμπλ.

5. Ο Λάζερικ Τζόουνς, ο μόνος παίκτης που μπορούσε ν' απειλήσει με συνέπεια το καλάθι του Άρη.

Το φύλλο αγώνα

Μέτρησε ποιος το ήθελε περισσότερο και αυτός ήταν ο Άρης. Ο Μίνιτς μπήκε με το δεξί, μένει να δούμε ποια νέα στοιχεία θα φέρει στο παιχνίδι των "κιτρίνων" κι αν μπορεί να συνεχίσει την επιτυχημένη δουλειά εξελίσσοντας τους νέους του ρόστςερ. Ο ΚΑΟΔ έκανε τη χειρότερη εμφάνισή του σ' ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να του αλλάξει επίπεδο. Τώρα υστερεί σε περίπτωση ισοβαθμίας και καλείται να γυρίσει ξανά το διακόπτη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK