Παπαθεοδώρου: "Μεγάλη επιτυχία το διπλό". Μάρκοβιτς: "Κακές επιλογές"

Άλλη μία νίκη για τη Νέα Κηφισιά και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του. Απογοητευμένος ο Νέναντ Μάρκοβιτς.

Παπαθεοδώρου: "Μεγάλη επιτυχία το διπλό". Μάρκοβιτς: "Κακές επιλογές"

Ο κόουτς της αθηναϊκής ομάδας ανέφερε: " Ήταν μια μεγάλη νίκη απέναντι σε μια ομάδα της οποίας επειδή ακολουθούμε το πρόγραμμα και βλέπουμε τα παιχνίδια της, πιστοποίησε την καλή παρουσία της στο πρωτάθλημα. Έχει κάνει μεγάλες νίκες μέσα στην έδρα της ακόμα κι όταν το ρόστερ της είχε προβλήματα.

Για μένα είναι σημαντικό το ότι παλέψαμε ακόμα και όταν ήμασταν πίσω στο σκορ. Είχαμε χαμηλή συγκέντρωση στα κρίσιμα σημεία, βρεθήκαμε πίσω, αλλά γυρίσαμε το παιχνίδι με τους έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες. Ήταν δυο ισάξιες ομάδες στο παρκέ και για μας είναι μεγάλη επιτυχία που κερδίσαμε σε μια τόσο δυνατή έδρα".

Ο προπονητής του ΚΑΟΔ σχολίασε: " Ξέραμε ότι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Η Κηφισιά είναι καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες. Εμείς προσπαθήσαμε να ελέγξουμε το ρυθμό, είχαμε καλή αμυντική παρουσία, αλλά ήμασταν κακοί στην επίθεση.

Όταν προηγηθήκαμε με οκτώ πόντους, οι κακές επιλογές στην επίθεση, και η αντίπαλη άμυνα στο πικ εν ρολ, άλλαξαν την εικόνα. Όταν κάνεις κακές επιλογές και πας στην παράταση και μετά στο τελευταίο σουτ είναι θέμα τύχης. Ίσως το αποτέλεσμα να μην είναι δίκαιο για μας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK