Aρης-Πανιώνιος 63-69

O Πανιώνιος επέστρεψε από το -15 και με εξαιρετική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο νίκησε μέσα στο Αλεξάνδρειο τον Αρη με 69-63. Προδόθηκαν από τις ελλείψεις τους οι γηπεδούχοι.

Aρης-Πανιώνιος 63-69

Ετσι κρίθηκε

Ο Αρης επιχείρησε να "κρύψει" τις σημαντικές απουσίες των Τζέιμς και Τσαλδάρη με την άμυνά του και στο πρώτο ημίχρονο τα κατάφερε μια χαρά. Η στοχοπροσήλωση των κίτρινων στον αμυντικό τομέα αιφνιδίασε απόλυτα τον Πανιώνιο ο οποίος έσπασε τα καλάθια στο πρώτο ημίχρονο επιτρέποντας στους γηπεδούχους να ξεφύγουν ακόμα και με 15 πόντους (34-19).

Ηταν όμως φανερό ότι εφόσον ο Πανιώνιος έβαζε τα σουτ και βελτίωνε στοιχειωδώς τα ποσοστά τους από τις βολές (τελείωσε με 5/14 το πρώτο ημίχρονο) θα είχε μεγάλη τύχη για τη διεκδίκηση της νίκης. Οπως και αποδείχθηκε. Ο Μάριος Μπατής έριξε το σύνθημα της αντεπίθεσης με 11 συνεχόμενους πόντους και οι απελευθερωμένοι, πια, Νεοσμυρνιώτες έβλεπαν το καλάθι σαν βαρέλι.

Με καλάθι του Κις, ο Πανιώνιος προηγήθηκε με 41-43, λίγο αργότερα ο Αμερικανός έκανε το 49-59 και εν τέλει οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στη νίκη διαχειριζόμενοι σωστά τις καταστάσεις (έστω και χωρίς τον Στίβεσον που λόγω τραυματισμού χρησιμοποιήθηκε λίγο). Ο Αρης δεν είχε λύσεις, έμεινε και από δυνάμεις (αφού έπαιξε αγώνα για το Eurocup μεσοβδόμαδα) και μοιραία υπέκυψε.

Σταρ

Μοιράζεται το βραβείο. Ο Μάριος Μπατής έσυρε πρώτος το χορό της ανατροπής στον οποίο βέβαια διακρίθηκε ιδιαίτερα ο Μπίλι Κις ο οποίος αποτελείωσε τον Αρη με κρίσιμα καλάθια στο τελευταίο ενάμιση λεπτό.

Απογοήτευση

Μίλια μακριά από τον καλό εαυτό του ο Κερούς τελείωσε το ματς με μόλις 1 πόντο και 0/4 εντός πεδιάς σουτ.

Σχόλιο

Ο Πανιώνιος καλπάζει για την κατάκτηση της τρίτης θέσης που δύσκολα θα χάσει αφού δεν υπάρχει άλλη ομάδα με τη δική του ποιότητα και τις δικές του λύσεις για να τον σταματήσει. Στον αντίποδα, ο Αρης παλεύει με τα προβλήματά του. Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής βγάζει συνεχώς λαγούς από το καπέλο του αλλά τα μάγια συνεχίζονται για πάντα μόνο στα παραμύθια. Στην αληθινή ζωή κάποτε τελειώνουν.

Τα δεκάλεπτα: 16-9, 34-24, 44-54, 63-69

Aρης-Πανιώνιος 63-69
Aρης-Πανιώνιος 63-69

News 24/7

24MEDIA NETWORK