Oμπράντοβιτς: "Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι". Σκουρτόπουλος: "Αστοχία"

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έμεινε ευχαριστημένος από τους παίκτες του, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος στάθηκε στην αστοχία των δικών του.

Oμπράντοβιτς: "Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι". Σκουρτόπουλος: "Αστοχία"

Ο Σέρβος κόουτς του Παναθηναϊκού επεσήμανε: "Ξεκινήσαμε πολύ επιθετικά στην άμυνα μας. Έτσι θέλαμε να παίξουμε και το κατορθώσαμε από την αρχή. Είχαμε πολύ καλό ρυθμό και επιθετικά και αμυντικά. Ίσως εξαίρεση να αποτελεί το διάστημα από το 20' ως το 23'. Για όλο το υπόλοιπο διάστημα έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Συγχαρητήρια στους παίκτες και εύχομαι ανάλογη συνέχεια"

Για τον τραυματισμό του Βουγιούκα, ο Ζοτς τόνισε: "Η νέα μανγητική θα δείξει πολλά. Είναι ένα είδος τραυματισμού που ο αθλητής μπορεί να αντέξει τον πόνο. Αύριο θα ξέρουμε".

Από την πλευρά του, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος είπε: "Είναι εβδομάδα γνωριμίας με τα παιδιά και έχουμε να κάνουμε αρκετές αλλαγές. Μας περιμένει πάρα πολύ δουλειά. Πρώτο και σημαντικότερο είναι ότι η ομάδα έχει την χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα. Δεν μας βοηθάει η χημεία γιατί έχουμε πολλούς παίκτες που παίζουν στις ίδιες θέσεις.

Σήμερα ήμασταν άστοχοι, αλλά τα παιδιά έχουν ταλέντο και από την Δευτέρα ξεκινάμε την πολλή δουλειά για να μπούμε σε ένα νέο πρόγραμμα που μπορούμε να πάμε καλύτερα και να έχουμε ένα καλύτερο φινάλε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK