Ρέθυμνο - Κόροιβος 78-66 παρ.

Το Ρέθυμνο άφησε πίσω του τις πέντε συνεχόμενες ήττες και χάρη στο 78-66 (στην παράταση) επί του αξιόμαχου Κόροιβου έκανε σημαντικό βήμα για την είσοδο στα πλέι οφ.

Ρέθυμνο - Κόροιβος 78-66 παρ.
INTIME SPORTS

Η εξέλιξη

Εντυπωσιακό ήταν το ξεκίνημα του Κόροιβου, καθώς το επιμέρους σκορ της πρώτης περιόδου έγραψε 8-22, ωστόσο το Ρέθυμνο δεν κάθισε με σταυρωμένα τα χέρια, ψαλιδίζοντας σταδιακά τη διαφορά.

Στα 07:34 ο Ντέγιαν Κράβιτς έδωσε για πρώτη φορά το προβάδισμα στους γηπεδούχους κι έκτοτε το ματς πήγαινε πόντο-πόντο μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας, ενώ ο Τζος Μάτζτ το έστειλε στην παράταση με λέι-απ στα 00:19.

Εντούτοις, μία ομάδα υπήρχε στο επιπλέον πεντάλεπτο κι αυτή ήταν το Ρέθυμνο, το οποίο έφτασε σε μία άνετη νίκη με επιμέρους σκορ 20-8.

Η καλύτερη πεντάδα

Ο Μουχάμεντ Φαγέ. Εκ των πρώτων σκόρερ του Ρεθύμνου με 14 πόντους και πρώτος ριμπάουντερ του αγώνα με 10.

Ο Νίκος Αγγελόπουλος. Έκανε τα πάντα για να επιτευχθεί η πρώτη εκτός έδρας εφετινή νίκη του Κόροιβου με 17 πόντους και οκτώ ριμπάουντ, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Ο Τζος Μάτζετ. Έδωσε βοήθειες σε πολλούς τομείς (15 πόντοι, έξι ριμπάουντ, επτά ασίστ), ενώ σημείωσε το καλάθι που έστειλε το ματς στην παράταση.

Ο Ρόλαντ Σάφτενααρ. Πολύτιμος στη μάχη των αιθέρων (οκτώ ριμπάουντ) και στην επίθεση (14 πόντοι).

Ο Ντέγιαν Κράβιτς. Ακόμα ένας παίκτης του Ρεθύμνου με 14 πόντους.

Φύλλο αγώνα

Ο Κόροιβος πλησίασε στην πρώτη του εκτός έδρας νίκη μετά από επτά σερί ήττες, ωστόσο το τέλος της παράτασης τον βρήκε να τις έχει κάνει... οκτώ και κατ' επέκταση να αγχώνεται περισσότερο ενόψει της συνέχειας. Τουναντίον, το Ρέθυμνο συνήλθε μετά από τις πέντε συνεχόμενες ήττες και όλα δείχνουν ότι εδραιώνεται στην οκτάδα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK