Τρίκαλα - Πανιώνιος 78-69

Τα Τρίκαλα άφησαν πίσω τους τη βαριά ήττα από τον Κόροιβο κι επικρατώντας 78-69 του ουραγού Πανιωνίου έκαναν σημαντικό βήμα για την παραμονή. Εξαιρετικός ο Κένι Κάντζι στην τελευταία συμμετοχή του με τη θεσσαλική ομάδα.

Τρίκαλα - Πανιώνιος 78-69
INTIME SPORTS

Η εξέλιξη

Με σερί 8-0 άρχισαν τα ματς τα Τρίκαλα, όμως ο Πανιώνιος δεν άργησε να επανέλθει κι εν τέλει να μειώσει στον πόντο (17-16) σε μία πρώτη περίοδο που έληξε 24-23 και οι δύο ομάδες είχαν υψηλό ποσοστό σε σουτ τριών πόντων.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν το "βομβαρδισμό" έξω από τη γραμμή των 6.75, με συνέπεια να δημιουργήσουν σερί 9-0 που τους έφερε προηγούμενους με 48-40 στο ημίχρονο, αλλά η ομάδα της Νέας Σμύρνης βρήκε εκ νέου τον τρόπο για να ξαναμπεί στο ματς με επιμέρους σκορ 14-2.

Τα Τρίκαλα, πάντως, δεν ήταν διατεθειμένα να ηττηθούν στην έδρα τους από τον ουραγό της βαθμολογίας και με νέο σερί 9-0 πήραν το προβάδισμα που διατηρήθηκε σε ασφαλή εξαιτίας των άστοχων τριπόντων των αντιπάλων.

Η καλύτερη πεντάδα

Ο Άλεξ Χάρις. Αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ των Τρικάλων με 14 πόντους και μάζεψε τέσσερα ριμπάουντ.

Ο Κένι Κάντζι. Στην τελευταία συμμετοχή του με τη φανέλα της θεσσαλικής ομάδας (σ.σ. πήρε μεταγραφή στην Σάσαρι) έβαλε 13 πόντους (οι περισσότεροι στην τελευταία περίοδο), ενώ συνέβαλε τα μέγιστα στη μάχη των αιθέρων με οκτώ ριμπάουντ.

Ο Γουίλ Κόουλμαν. Το γεγονός ότι σημείωσε τους περισσότερους πόντους (16) και μάζεψε τα περισσότερα ριμπάουντ (9) φανερώνει του λόγου το αληθές.

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος. Με διαφορά ο πιο δημιουργικός παίκτης του γηπέδου, αφού μοίρασε 11 ασίστ (ο δεύτερος κατέγραψε πέντε).

Ο Σλάβεν Τσούπκοβιτς. Βοήθησε σε πολλούς τομείς (12 πόντοι, τέσσερα ριμπάουντ, τέσσερις ασίστ) και ιδίως στο φινάλε.

Φύλλο αγώνα

Τα Τρίκαλα έβρισκαν λύσεις κάθε φορά που πλησίαζε ο Πανιώνιος, πήραν τη νίκη και, πλέον, έχουν κάθε δικαίωμα να ονειρεύονται είσοδο στα πλέι οφ, εν αντιθέσει με το σύλλογο της Νέας Σμύρνης που συμπλήρωσε πέντε συνεχόμενες ήττες και βλέπει τα περιθώρια για την παραμονή να στενεύουν δραματικά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK