Πανιώνιος - Ρέθυμνο 79-84

Το Ρέθυμνο έφυγε με το ροζ φύλλο αγώνα από το κλειστό της Αρτάκης, επικρατώντας 84-79 του Πανιωνίου κι έκανε ακόμα ένα σημαντικό βήμα για το πλασάρισμα στην οκτάδα, εν αντιθέσει με το σύλλογο της Νέας Σμύρνης που έχει κολλήσει στην τελευταία θέση της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Πανιώνιος - Ρέθυμνο 79-84
INTIME SPORTS

Η εξέλιξη

Ο Πανιώνιος είχε το προβάδισμα στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου εκμεταλλευόμενος τα πολλά λάθη του Ρεθύμνου, αλλά ένας πρώην παίκτης του, ο Γιάννης Καλαμπόκης, έμελλε να τον "καταστρέψει" στην τρίτη περίοδο με τους 11 πόντους και τα τρία εύστοχα τρίποντα.

Η κρητική ομάδα βρέθηκε δύο φορές στο +13 και μία στο +14, με συνέπεια το τελευταίο τρίλεπτο να αποτελέσει τυπική διαδικασία παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του συνήθη Γουίλ Κόλμαν και τους 27 πόντους που έβαλαν οι γηπεδούχοι στο τέταρτο δεκάλεπτο.

Η καλύτερη πεντάδα

Ο Γιάννης Καλαμπόκης. Το κοντέρ έγραψε 28 πόντοι (5/9 τρίποντα, 7/8 βολές) και πέντε ασίστ.

Ο Γουίλ Κόλμαν. Φιλότιμος κάτω από τη ρακέτα γι' ακόμα μία φορά, ευστόχησε στα 10 από τα 14 δίποντα που επιχείρησε και σταμάτησε στους 24 πόντους.

Ο Μουχάμεντ Φαγέ. Συνέβαλε τα μέγιστα για να κερδηθεί κατά κράτος η μάχη των ριμπάουντ (23-45), μαζεύοντας 14.

Ο Ρόλαντ Σάφτενααρ. Βοήθησε στα ριμπάουντ (8) και στήριξε την προσπάθεια του Ρεθύμνου στο δημιουργικό κομμάτι (5).

Ο Γιάροσλαβ Κορόλεφ. Στην τρίτη περίοδο πάλευε μόνος του για να κρατήσει όρθιο τον Πανιώνιο, ενώ συνολικά έβαλε 18 πόντους.

Φύλλο αγώνα

Το Ρέθυμνο πανηγύρισε την πρώτη του εκτός έδρας νίκη μετά από τρεις σερί ήττες και τη δεύτερη διαδοχική, αποδεικνύοντας ότι αποτελεί παρελθόν η "κοιλιά" που άρχισε στα τέλη του 2014. Ο Πανιώνιος, αντίθετα, εξακολουθεί να αγνοεί το ροζ φύλλο εν έτει 2015 και, βέβαια, τα περιθώρια έχουν στενέψει δραματικά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK