Καλαφατάκης: "Θα χτίσουμε πάνω σε αυτό". Βετούλας: "Πολύ δύσκολο πρόγραμμα"

Αποτέλεσμα της δουλειάς που γίνεται στις προπονήσεις χαρακτήρισε τη νίκη επί του Απόλλωνα ο Γιώργος Καλαφατάκης. Προβληματισμένος έντονα ο Νίκος Βετούλας.

Καλαφατάκης: "Θα χτίσουμε πάνω σε αυτό". Βετούλας: "Πολύ δύσκολο πρόγραμμα"

Ο προπονητής του Ρέθυμνου τόνισε: " Είχαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ένας τελικός από πλευράς ψυχολογίας. Η ομάδα δούλεψε πολύ καλά, όπως κάνει πολύ καιρό τώρα, απλά είχαμε μεγάλο ψυχολογικό βάρος στο προηγούμενο διάστημα. Είχαμε δύσκολο πρόγραμμα στην αρχή. Μπήκαμε αρκετά καλά στο παιχνίδι, αλλά το άγχος κυριάρχησε και μας οδήγησε σε ένα κακό πρώτο δεκάλεπτο, αλλά μετά συγκεντρωθήκαμε περισσότερο στην άμυνα.

Σε 8 λεπτά στο 2ο δεκάλεπτο δεν δεχθήκαμε πόντο. Επιβάλαμε το ρυθμό μας και κατορθώσαμε να κάνουμε μία σπουδαία νίκη, με αρκετή διαφορά και πολύ θέαμα. Θα χτίσουμε πάνω σε αυτή για τη συνέχεια. Ευελπιστούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό μέχρι το τέλος. Να σωθούμε, φυσικά, πρώτα και μετά ότι καλύτερο μπορούμε".

Ο κόουτς της πατρινής ομάδας υποστήριξε: " Είναι αυτονόητο ότι κέρδισε δίκαια. Μας τιμώρησε η ομάδα του Ρεθύμνου, αφού σε πέντε δευτερόλεπτα κατάφερε και μας έβαλε 5 πόντους, στο τέλος της τρίτης περιόδου και στην αρχή της περιόδου. Όταν ο αντίπαλος πετυχαίνει 40 πόντους σε 13 λεπτά δεν μπορείς να έχεις απαιτήσεις. Εμείς έχουμε πάρα πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάποια εκτός έδρας νίκη για να κρατηθούμε στην κατηγορία. Αυτός είναι ο στόχος μας αυτή τη στιγμή".

News 24/7

24MEDIA NETWORK