Μπαρτζώκας: "Στο Μαρούσι αντικατοπτρίζεται η κοινωνία" Λινάρδος: "Γινόμαστε εύκολη λεία"

Από τη στιγμή που το παιχνίδι εξελίχθηκε σε μονόλογο του Πανιωνίου, Γιώργος Μπαρτζώκας και Νίκος Λινάρδος αναλώθηκαν κυρίως σε δηλώσεις για την κατάσταση στο Μαρούσι.

Μπαρτζώκας: "Στο Μαρούσι αντικατοπτρίζεται η κοινωνία" Λινάρδος: "Γινόμαστε εύκολη λεία"

Ο προπονητής του Πανιωνίου για μια ομάδα που υπηρέτησε επί σειρά ετών: " Είναι δύσκολο να κάνεις κριτική για το παιχνίδι. Το Μαρούσι έχει προσπαθήσει πολύ στους αγώνες και παρά τον αρνητικό απολογισμό, δεν διαλύεται πουθενά. Εμείς οφείλαμε να παίξουμε σοβαρά. Η συνέχεια του πρωταθλήματος είναι αυτή η οποία μετράει και να πω κουράγιο στον Νίκο για την προσπάθειά του. Εμείς δεν πρέπει να επαναλάβουμε ό,τι συνέβη στην Δράμα. Ο Στίβενσον αν ήταν ένας τελικός θα έπαιζε. Ο Γιανκοβιτς έχει έναν ύπουλο τραυματισμό και θέλει προσοχή.

Δεν θέλω να πω κάτι για το Μαρούσι. Θα φανεί λίγο μελό. Με στεναχωρεί ότι συμβαίνει εκεί και μαθαίνω τα νέα διότι έχω πολλούς φίλους. Δεν είναι όμως το τέλος του κόσμου. Και ο Πανελλήνιος έχει πέσει και άλλες σημαντικές ομάδες, βρίσκουν τον τρόπο κι επιστρέφουν. Εδώ υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν δουλειά, δεν είναι αυτό το σοβαρό αν θα υποβιβαστεί ένας μπασκετικός σύλλογος. Το θέμα είναι διοικητικό και αν βρεθούν οι κατάλληλοι άνθρωποι, θα επαναφέρουν την ομάδα ψηλά. Νομίζω πως το Μαρούσι είναι η καλύτερη τρίτη ομάδα στην Α1 τα τελευταία 15 χρόνια και παράλληλα ότι συμβαίνει στην κοινωνία, αντικατοπτρίζεται στο Μαρούσι"

Ο κόουτς του Αμαρουσίου υποστήριξε από την πλευρά του: " Γνωρίζαμε ότι θα παίξουμε απέναντι σε μια πολύ σοβαρή ομάδα όπως ο Πανιώνιος. Ήμουν πεπεισμένος ότι μετά από την εμφάνιση απέναντι στον ΠΑΟΚ, δεν θα είχαμε τις δυνάμεις και τα αποθέματα για να κοντράρουμε ένα πλούσιο και πολύ καλό ρόστερ. Χαρήκαμε για τους νεαρούς που έπαιξαν, όμως δείχνουν και την κατάντια μας. Λυπάμαι διότι πριν από δύο χρόνια με τον Γιώργο Μπαρτζώκα προπονητή, φτάσαμε ένα σουτ από τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας και τώρα γινόμαστε εύκολη λεία".

News 24/7

24MEDIA NETWORK