ΚΑΟΔ - Τρίκαλα 62-57

Ο ΚΑΟΔ έκανε νικηφόρο ποδαρικό στη νέα χρονιά και επικράτησε των Τρικάλων στο "Κραχτίδης" πιο εύκολα απ' όσο δείχνει το 62-57.

ΚΑΟΔ - Τρίκαλα 62-57

Η εξέλιξη

Η δραμινή ομάδα είχε το προβάδισμα από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα. Οι πόντοι του Όντομ και του Τζόνσον βοήθησαν για το 15-11 του 10' και όταν στην εξίσωση του σκοραρίσματος μπήκαν οι υπόλοιποι παίκτες του Μέξα, ο ΚΑΟΔ ξέφυγε κατά διαστήματα με εννέα πόντους (29-20, 38-29).

Η αντίδραση των Τρικάλων ήταν προσωρινή (42-41), αφού δεν υπήρξε παίκτης που θ' αποτελέσει σημείο αναφοράς. Οι Δραμινοί έτρεξαν σερί 14-3 (56-44) και στο τελευταίο πεντάλεπτο δεν απειλήθηκαν στο ελάχιστο, αφού το 62-57 ήρθε πολύ αργά για την ομάδα του Κώστα Φλεβαράκη.

Η καλύτερη πεντάδα

1. Ο Τερόν Τζόνσον, η σταθερά του ΚΑΟΔ στην επίθεση.

2. Ο Ρομπ Λο, ο οποίος βελτιώθηκε προϊόντος του χρόνου και προσέφερε σημαντική βοήθεια στο δεύτερο ημίχρονο.

3. Ο Λίνος Χρυσικόπουλος, τον οποίο ο ΚΑΟΔ χρειάζεται πολύ εφέτος.

4. Ο Διαμαντής Σλαφτσάκης, γιατί κέρδισε κατά κράτος τις μάχες κοντά στο καλάθι, κάνοντας τη βρώμικη δουλειά για τους Δραμινούς.

5. Ο Τζάστιν Ίνγκραμ, ο παίκτης που κρατούσε όρθιο τον ΚΑΟΔ.

Το φύλλο αγώνα

Μία από τις πολλές μάχες ισοδύναμων ομάδων στο πρωτάθλημα. Ο ΚΑΟΔ πήρε τη νίκη γιατί σ' ένα παιχνίδι λαθών (22 για κάθε ομάδα) πήρε 15 επιθετικά ριμπάουντ και είχε ευκαιρίες για δεύτερες επιθέσεις. Δεν βοήθησαν οι Αμερικανοί την ομάδα του Κώστα Φλεβαράκη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK