Καβάλα-Ηλυσιακός 66-68

Ο Ηλυσιακός έφυγε νικητής από το κλειστό της Καλαμίτσας επικρατώντας με 68-66 της Καβάλας στην πρεμιέρα της Α1. Δεν κάθισε στον πάγκο ο Δημήτρης Παπανικολάου για να μην κάνει ένσταση η Καβάλα.

Καβάλα-Ηλυσιακός 66-68

Ετσι κρίθηκε

Ο Ηλυσιακός έδειξε σχεδόν σ' όλο το διάστημα του αγώνα πιο αποφασισμένος για τη νίκη. Δημιούργησε μεγάλες διαφορές με όπλο τον επιθετικό πλουραλισμό του και το ελληνικό στοιχείο, ανάγκασε την Καβάλα σε πολλά άστοχα σουτ και έδειχνε απόλυτος κυρίαρχος (28-41 ημίχρονο).

Οι γηπεδούχοι αντεπιτέθηκαν και κατάφεραν μέσα από την αποτελεσματική τους άμυνα να μπουν και πάλι στη διεκδίκηση της νίκης. Μείωσαν σε 48-51, πέρασαν και μπροστά με 53-51 αλλά αυτή ήταν η πρώτη και τελευταία φορά που προηγήθηκαν. Ο Ηλυσιακός με μπροστάρη τον Καυκή ξαναπήρε το προβάδισμα και διατηρώντας την ψυχραιμία του στις τελευταίες κατοχές πήρε το ροζ φύλλο αγώνα.

Σταρ

Τα έκανε όλα ο Παναγιώτης Καυκής στην Καβάλα. Σκόραρε 11 πόντους, πήρε 8 ριμπάουντ, μοίρασε 5 ασίστ και είχε το γκολ-φάουλ του αγώνα προς το τέλος. Πληθωρική και ηγετική παρουσία.

Απογοήτευση

Ο Κρις Χουγκάζ θα περίμενε περισσότερα πράγματα από τον Φίαρς ο οποίος τελείωσε το ματς με 4 πόντους και 2/6 σουτ.

Σχόλιο

Παρά το γεγονός ότι απογοήτευσε στα φιλικά, ο Ηλυσιακός του Δημήτρη Παπανικολάου έπαιξε με χαρακτήρα στην Καβάλα. Ο Ελληνας κόουτς πήρε τεράστια βοήθεια από τους Ελληνες παίκτες, γεγονός αξιοσημείωτο ενόψει και της συνέχειας. Η Καβάλα απογοήτευσε όχι τόσο επειδή ηττήθηκε αλλά διότι δεν έγινε σε καμία στιγμή αφεντικό του αγώνα.

Τα δεκάλεπτα: 11-19, 28-41, 48-51, 66-68

Καβάλα-Ηλυσιακός 66-68
Καβάλα-Ηλυσιακός 66-68

News 24/7

24MEDIA NETWORK