Γιαπλές: "Δουλεύουμε υποδειγματικά". Βετούλας: "Μπεεε κάνουν τα πρόβατα πριν από τη σφαγή"

Έντονα ήταν τα παράπονα του Νίκου Βετούλα για τη διαιτησία του αγώνα με το Ρέθυμνο, κάνοντας λόγο για σφαγή. Ενημερωμένος για το ξέσπασμα του προπονητή της πατρινής ομάδας ήταν ο Θανάσης Γιαπλές.

Γιαπλές: "Δουλεύουμε υποδειγματικά". Βετούλας: "Μπεεε κάνουν τα πρόβατα πριν από τη σφαγή"

Ο προπονητής του Απόλλωνα δήλωσε: " Μπεεε κάνουν τα πρόβατα πριν τα σφάξουν. Εμείς έχουμε μάθει να παίζουμε πέντε εναντίον πέντε κι όχι εναντίον οκτώ. Από το πρώτο δευτερόλεπτο κατάλαβα τι θα κάνουν οι διαιτητές. Δεν θα κάνω πολιτική, ούτε όμως μπορεί κανείς να μου απαγορεύσει να μιλάω. Προσωπικά, ως Βετούλας, δεν θα κάνω τον καραγκιόζη για τον κόσμο. Κάποιοι ίσως να θεωρούν ότι δεν έγινε τίποτα. Είχα ενημερώσει τον κόουτς Γιαπλέ γι' αυτά που αισθάνομαι. Δεν ζητάω εξαιρέσεις".

Σαφώς πιο ήρεμος ο κόουτς του Ρεθύμνου δήλωσε: " Ευχαριστώ θερμά και ειλικρινά για τη φιλοξενία. Συγχαρητήρια για την πορεία του Απόλλωνα. Διαθέτει εξαιρετική ποιότητα ξένων και καλούς Ελληνες, με πρώτο τον Αργυρόπουλο. Είναι ομάδα στημένη έξυπνα. Εχει διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού εντός έδρας και διαφορετικό εκτός. Λειτουργεί πολύ καλά και είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Για εμάς ήταν ένας στοίχημα ο σημερινός αγώνας, ως συνέχεια της καλής εμφάνισης με τον Πανιώνιο. Ο τρόπος που δουλεύουμε παίκτες και σταφ, είναι υποδειγματικός. Θα συνεχίσουμε έτσι. Να ευχηθώ καλή συνέχεια και δύναμη στον Απόλλωνα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK