Καβάλα-ΚΑΟΔ 60-71

Σαν υπερταχεία πέρασε από το κλειστό της Καλαμίτσας ο ΚΑΟΔ. Πατώντας γκάζι στο τελευταίο δεκάλεπτο οι Δραμινοί νίκησαν 71-60 την Καβάλα και έκαναν το αποφασιστικό βήμα για τη σωτηρία τους.

Καβάλα-ΚΑΟΔ 60-71

Ετσι κρίθηκε

Καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα ο ΚΑΟΔ ήταν σαφώς καλύτερος στις λεπτομέρειες που κρίνουν έναν αγώνα. Δηλαδή στα ριμπάουντ, τη διαχείριση των κατάστάσεων, στην άμυνα. Από τη στιγμή που οι Δραμινοί προηγήθηκαν με 19-14 στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου, δεν κοίταξαν ξανά πίσω και έφτασαν με ασφάλεια στην επιτυχίας έχοντας ως οδηγούς τους Πάλμερ και Μίτσελ.

Η αναμέτρηση κρίθηκε οριστικά στα μέσα του τετάρτου δεκαλέπτου. Το μάλλον εύθραστο 45-52 έγινε 49-68 (σ' ένα διάστημα που η Καβάλα έκανε το ένα λάθος μετά το άλλο) και κάθε ενδιαφέρον περιορίστηκε. Το μόνο που έκανε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης ο ΚΑΟΔ ήταν να παίξει αποτελεσματικά με το χρόνο.

Αστέρι

Καταλυτική ήταν η παρουσία του Μίτσελ στη μεγάλη νίκη του ΚΑΟΔ. Ο Αμερικανός πραγματοποίησε έξοχη εμφάνιση με 16 πόντους και 15 ριμπάουντ εξολοθρεύοντας τους αντιπάλους του.

Απογοήτευση

Σε εντός έδρας παιχνίδι η Καβάλα έσπασε τα καλάθια (14/38 δίποντα, 6/27 τρίποντα) και δεν κατάφερε να επιβάλλει το ρυθμό της σε κανένα σημείο του αγώνα. Με 60 πόντους ενεργητικό δεν νίκησε κανένας μέσα στο γήπεδό του.

Σχόλιο

Πιο έτοιμος και πιο συνειδητοποιημένος παρουσιάστηκε ο ΚΑΟΔ παίρνοντας δίκαια το ροζ φύλλο αγώνα. Οι Δραμινοί, αν και αγωνίστηκαν μακριά από την έδρα τους, έπαιξαν ως... γηπεδούχοι χωρίς να χάσουν στιγμή το προβάδισμα. Κατώτερη των περιστάσεων η Καβάλα, ειδικά στην επίθεση.

Τα δεκάλεπτα: 14-19, 32-34, 45-52, 60-71

Καβάλα-ΚΑΟΔ 60-71
Καβάλα-ΚΑΟΔ 60-71

News 24/7

24MEDIA NETWORK