Πανελευσινιακός - Πανιώνιος 76-72

Το κίνητρο του Πανελευσινιακού για παραμονή αποδείχθηκε ισχυρότερο από εκείνο του Πανιωνίου, ο οποίος είχε την ευκαιρία να μείνει μόνος στην 3η θέση, αλλά αποδείχθηκε κατώτερος των περιστάσεων και ηττήθηκε 76-72.

Πανελευσινιακός - Πανιώνιος 76-72

Έτσι κρίθηκε

Ο Πανελευσινιακός είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και εκμεταλλευόμενος τα καλά ποσοστά έφτασε στη σπουδαιότερη εφετινή του νίκη. Υστέρησε στα ριμπάουντ, αλλά ήταν πιο δημιουργικός και πιο ψύχραιμος στα κρίσιμα σημεία.

Από την πλευρά του ο Πανιώνιος προηγήθηκε μόλις 3 φορές στο παιχνίδι, δεν μπόρεσε να εξουδετερώσει τον Νίκο Λιακόπουλο και η απέλπιδα προσπάθεια για νίκη εγκαταλείφθηκε με το άστοχο σουτ τριών πόντων του Μπίλι Κις στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Αστέρι

Ο Νίκος Λιακόπουλος. Σταμάτησε στους 21 πόντους (8/11 δίποντα, 5/6 βολές, 4 ασίστ, 3 κλεψίματα) και απέδειξε ότι είναι παίκτης των μεγάλων αγώνων.

Απογοήτευση

Ο Πανιώνιος φαίνεται να περνάει μία περίοδο κάμψης, αφού έχασε για 2η σερί φορά εκτός έδρας, ενώ δεν ήταν καλός ούτε στη νίκη επί του Άρη. Δεν μπόρεσε να επιβληθεί μιας εκ των πιο αδύναμων ομάδων του πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα να χάσει την ευκαιρία να μείνει μόνος στην 3η θέση.

Σχόλιο

Ο Πανελευσινιακός έχει σημειώσει τις 3 από τις 5 εφετινές νίκες του εν έτει 2013 κάτι που αποδεικνύει ότι θα τα δώσει όλα για να παραμείνει στην κατηγορία. Από την πλευρά του ο Πανιώνιος θα πρέπει να ανεβάσει την απόδοσή του αν θέλει να εξασφαλίσει μία θέση στην τετράδα, αφού στις εναπομείνασες 5 αγωνιστικές αντιμετωπίζει μεταξύ άλλων τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ.

Τα δεκάλεπτα: 21-20, 39-36, 59-54, 76-72.

Πανελευσινιακός - Πανιώνιος 76-72
Πανελευσινιακός - Πανιώνιος 76-72

News 24/7

24MEDIA NETWORK