Κουταλιανός: "Μην πάρουν τα μυαλά μας αέρα". Σφαιρόπουλος: "Πολλά τα παράπονα"

Δεν κουράστηκε να μοιράζει συγχαρητήρια ο Μιχάλης Κουταλιανός μετά τη μεγάλη νίκη επί του Πανιωνίου. Απογοητευμένος ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Κουταλιανός: "Μην πάρουν τα μυαλά μας αέρα". Σφαιρόπουλος: "Πολλά τα παράπονα"

Ο κόουτς του Κολοσσού τόνισε: " Συγχαρητήρια στους παίκτες, σε κάθε έναν ξεχωριστά. Είναι αυτοί που έδωσαν στην ομάδα το δικαίωμα να πανηγυρίσει μια μεγάλη νίκη απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα με εξαιρετικό προπονητή, την τρίτη ομάδα της Ελλάδας αυτή τη στιγμή. Είπαμε να βάλουμε τους εαυτούς μας μπροστά στην άμυνα, να σταματήσουμε τους καλούς επιθετικούς παίκτες του Πανιωνίου και δεν έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες που έδωσαν ό,τι είχαν.

Ευχαριστώ τη διοίκηση που έκανε τα πάντα για να φέρει δύο παίκτες μέσα στην εβδομάδα, στον Γιώργο Γκοτζογιάννη χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Δεν πρέπει να παίρνουν τα μυαλά μας αέρα, δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη, χρειαζόμαστε άλλη μια νίκη και ελπίζουμε στο τέλος του Μαΐου να είμαστε όλοι εδώ να πανηγυρίσουμε".

Ο προπονητής του Πανιωνίου σχολίασε: " Συγχαρητήρια στον Κολοσσό που κέρδισε απόλυτα δίκαια. Από την αρχή είχαν πάρει διαφορά και τη διατήρησαν ως το τέλος. Η νίκη είναι απόλυτα δίκαιη. Έχω πολλά παράπονα από τους παίκτες μου.

Είχαμε δουλέψει πολύ για ένα δύσκολο ματς, αλλά δεν είχαμε ενέργεια και δεν δείξαμε το απαιτούμενο πάθος, παίξαμε χωρίς κίνητρο, δεν ήμασταν ανάλογοι των απαιτήσεων του αγώνα, η εμφάνιση μας ήταν κάτω από τα συνηθισμένα στάνταρ και αυτό είναι κάτι που μας προβληματίζει και πρέπει να το αλλάξουμε. Συγχαρητήρια στον κόουτς τον Μιχάλη, χαίρομαι πολύ που είναι εδώ, έχει κάνει εξαιρετική δουλειά. Συγχαρητήρια στον Κολοσσό και στον κόσμο του".

News 24/7

24MEDIA NETWORK