Ρέθυμνο - ΚΑΟΔ 77-72

Με σταθερό προβάδισμα από την πρώτη περίοδο το Ρέθυμνο επιβλήθηκε 77-72 και φτάνοντας τις εννέα νίκες θα διεκδικήσει πλέον την παρουσία του στην πρώτη 8άδα της κανονικής περιόδου.

Ρέθυμνο - ΚΑΟΔ 77-72

Η εξέλιξη

Κάθε άλλο παρά αμφίρροπο ήταν το παιχνίδι στο "Μελ.Μερκούρη", ούτε το +5 αντικατοπτρίζει την εικόνα στο παρκέ. Πολύ πιο συγκεντρωμένη στην αποστολή της η ομάδα του Καλαφατάκη, απέκτησε από την πρώτη περίοδο διψήφια διαφορά (12-2, 19-9), η οποία της επέτρεψε ν' απαλλαγεί από το άγχος. Ο Γκάμπριελ με τα σουτ ανέβασε τη διαφορά στους 15 (33-18) και το Ρέθυμνο είχε τον απόλυτο έλεγχο σ' ένα παιχνίδι που κυλούσε στα δικά του μέτρα.

Μάλιστα με καλάθι του Ράιτ το σκορ έγινε 48-28 προτού από το φινάλε της τρίτης περιόδου αρχίσει η έσχατη προσπάθεια επιστροφής του ΚΑΟΔ. Μπράουν και Ζάρας ηγήθηκαν αυτής, η ομάδα του Μάρκοβιτς έφτασε έως το -6 (63-57), αλλά το γρήγορο 10-4 των γηπεδούχων, με τους Χαρτ - Εζιούκου να πετυχαίνουν κρίσιμα καλάθια, έριξε τους τίτλους τέλους.

Η καλύτερη πεντάδα

1. Ο Κένι Γκάμπριελ, ο οποίος τέλειωσε το ματς με νταμπλ - νταμπλ.

2. Ο Τζάστιν Χαρτ, για τους πόντους που προσέφερε όταν πλησίασε ο ΚΑΟΔ.

3. Ο Καλίστους Εζιούκου, διότι έκανε αθόρυβη δουλειά.

4. Ο Τζέι Κόβαν Μπράουν, η καλαθομηχανή του ΚΑΟΔ.

5. Η δουλειά των γηπεδούχων στα ριμπάουντ, είχαν δέκα παραπάνω.

Το φύλλο αγώνα

Το Ρέθυμνο επέβαλε το δικό του ρυθμό για περίπου 30 λεπτά και αυτό έφτανε για να νικήσει έναν ΚΑΟΔ που άργησε πολύ να μπει στο πνεύμα του αγώνα. Ουσιαστικά η ομάδα του Καλαφατάκη εξασφαλίστηκε και τώρα θα ψάξει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα για να παίξει άλλη μία σεζόν στα πλέι οφ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK