ΑΓΟΡ - Περιστέρι 75-46

Την πόρτα της τετράδας χτυπάει ο ΑΓΟΡ, καθώς μετά την άνετη επικράτησή του, 75-46, επί του Περιστερίου έφτασε στις 13 νίκες και έπιασε τον Πανιώνιο, απέναντι στον οποίο υπερτερεί στην ισοβαθμία.

ΑΓΟΡ - Περιστέρι 75-46

Έτσι κρίθηκε

Δεδομένης της διαφοράς που χωρίζει τις δύο ομάδες για να είναι αμφίρροπο το παιχνίδι θα έπρεπε το Περιστέρι να βελτιωθεί απότομα και ταυτόχρονα ο ΑΓΟΡ να λειτουργήσει κάτω από τα συνήθη στάνταρ του. Ούτε το ένα συνέβη, ούτε πολύ περισσότερο το άλλο.

Η ομάδα του Κουφού δεν έδωσε δικαιώματα, το 12-0 τής χάρισε τον αέρα που χρειαζόταν για να αισθανθεί ασφαλής και στη συνέχεια κυριάρχησε. Την ίδια ώρα που το Περιστέρι σούταρε με 1/11 τρίποντα στο πρώτο ημίχρονο, ο ΑΓΟΡ είχε διάφορους πρωταγωνιστές (Πέτγουεϊ, Δέδας, Κρίστμας) και στο 43-19 του 20' είχε θέσει πλέον ισχυρές βάσεις για μια άνετη νίκη.

Δεν χρειάστηκε άλλωστε να κάνει πολλά περισσότερα για να φέρει εις πέρας την αποστολή της. Συνεχίζοντας στο ίδιο τέμπο, διαχειρίστηκε ορθά αυτό το ευρύ προβάδισμα, διατήρησε και αύξησε τη διαφορά (45-27, 55-33, 71-41) και δεν έδωσε το δικαίωμα στην αθηναϊκή ομάδα να πιστέψει, έστω και ελάχιστα, στην ουτοπία της ανατροπής.

Σταρ

Ο Μπρέντον Πέτγουεϊ είναι ένας ψηλός με ιδιαιτερότητες, όταν του πάει το μακρινό σουτ, είναι κάτι παραπάνω από αποτελεσματικός. Σε μια ευάλωτη άμυνα όπως του Περιστερίου ο Αμερικάνος φόργουορντ είχε 21 πόντους με 5/9 τρίποντα και 9 ριμπάουντ. Καθόλου άσχημα...

Απογοήτευση

Τα 24 λάθη είναι πολλά ακόμη και για μια ομάδα με άπειρα παιδιά όπως είναι πλέον το Περιστέρι.

Σχόλιο

Ο ΑΓΟΡ δεν έμεινε στο γεγονός ότι το Περιστέρι έχασε από το Μαρούσι. Έπαιξε το μπάσκετ του, με τα τρίποντα σταθερά περισσότερα από τα δίποντα, και έφτασε σε μια άνετη νίκη που του επιτρέπει να ονειρεύεται ακόμη και τετράδα. Το Περιστέρι περιμένει πλέον να τελειώσει το μαρτύριο του.

Τα δεκάλεπτα: 22-12, 43-19, 55-36, 75-46

ΑΓΟΡ - Περιστέρι 75-46
ΑΓΟΡ - Περιστέρι 75-46

News 24/7

24MEDIA NETWORK