Φραγκιάς: "Τέσσερα τα...panadol". Koυστένης: "Δεν έχω παράπονο"

Γλαφυρός όπως πάντα στις δηλώσεις του ο Βασίλης Φραγκιάς μίλησε για τα πολλά...χάπια που χρειάστηκε για να αντέξει την ένταση του αγώνα.

Φραγκιάς: "Τέσσερα τα...panadol". Koυστένης: "Δεν έχω παράπονο"

Αναλυτικά τόνισε: "Έχουμε φτάσει στα τέσσερα… Panadol σήμερα. Ήταν ένα παιχνίδι που όλο αυτό τον καιρό, το είχαμε στο μυαλό μας. Ήταν ένα από τα παιχνίδια που είχαμε στοχεύσει να πάρουμε για να παραμείνουμε στην Α1. Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω τον κόουτς για τα καλά του λόγια. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι το Περιστέρι το οποίο παρακολουθούσα ακόμη κι όταν ήμουν στο εξωτερικό, είναι μία ομάδα η οποία σε κάθε παιχνίδι βγάζει πάνω από το 100%. Αυτό είναι δουλειά του προπονητή. Πρέπει και οφείλω να βγάλω το καπέλο στον κόουτς γιατί η ομάδα του δίνει τα πάντα μέσα στο παρκέ.

Έχουμε μπροστά μας τη διακοπή. Ήταν μία δύσκολη εβδομάδα αυτή που πέρασε, αφού έχουμε να κερδίσουμε από τις 6 Φεβρουαρίου. Σαν προπονητής δεν το έχω περάσει αυτό και νομίζω το ίδιο ισχύει και για τους περισσότερους παίκτες. Τα εύσημα- και το λέω από την καρδιά μου αυτό- ανήκουν στους παίκτες μου. Έκαναν μεγάλη προσπάθεια και θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε σήμερα και μας στήριξε".

Ο Τζίμης Κουστένης τόνισε: "Να συγχαρώ τον κόουτς Βασίλη Φραγκιά και τον Κολοσσό για τη δίκαιη νίκη. Ήταν ουσιαστικά μία επανάληψη του αγώνα που δώσαμε εμείς την περασμένη εβδομάδα, μόνο που αυτή τη φορά είμαστε στην πλευρά των χαμένων. Είχαμε πει πριν από το παιχνίδι, ότι αυτά τα παιχνίδια κρίνονται πέρα από την τακτική και την ανάλυση, στο ποιος το θέλει πιο πολύ. Τα παιδιά του Κολοσσού ήξεραν ότι έπαιζαν με την πλάτη στον τοίχο. Έβγαλαν όλη την ενέργεια τους μέσα στο γήπεδο και αυτό αποτυπώθηκε σε κάποιες κερδισμένες φάσεις και στα ριμπάουντ. Εμείς από το γ’ δεκάλεπτο και μετά ακολουθούσαμε στο σκορ και αν παίρναμε το παιχνίδι αυτό θα γινόταν με 1-2 μεγάλα σουτ. Είχαμε τη δυνατότητα αυτή, δεν μπήκαν τα σουτ που θα γύριζαν το παιχνίδι και έτσι ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά, κάνουν μεγάλη προσπάθεια".

News 24/7

24MEDIA NETWORK