Απόλλων Πατρών-Παναθηναϊκός 71-80

Στο ελπιδοφόρο ντεμπούτο του Ραμέλ Κάρι με την πράσινη φανέλα, ο Παναθηναϊκός επικράτησε εύκολα του Απόλλωνα στην Πάτρα με 80-71 για εξ αναβολής παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής. Πρώτος σκόρερ ο νεοαποκτηθείς Αμερικανός των Κυπελλούχων Ελλάδας.

Απόλλων Πατρών-Παναθηναϊκός 71-80

Ετσι κρίθηκε

Οπως είπε και ο Αργύρης Πεδουλάκης παιχνίδια σαν και αυτό χρησιμεύουν ως τεστ προετοιμασίας ενόψει πλέι οφ για τον Παναθηναϊκό. Το ίδιο και για το νεοαποκτηθέντα Ραμέλ Κάρι ο οποίος στο ντεμπούτο του έδειξε επιθετικές αρετές και αγωνιστικό θράσος.

Ο Αμερικανός γκαρντ δεν φοβήθηκε να πάρει πρωτοβουλίες και έδειξε αν μην τι άλλο ότι έχει τη διάθεση να προσφέρει ουσιαστικά πράγματα στη νέα ομάδα του. Το βοήθησε όμως και το υπόλοιπο σύνολο. Ο Λάσμε ήταν και πάλι αποτελεσματικός, ο Μπράμος επίσης ενώ η ομάδα σούταρε με 55% από το τρίποντο.

Ο Απόλλωνας, παρά το γεγονός έχει αποδείξει πολλάκις την ποιότητά του, δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά. Κυνηγούσε συνεχώς στο σκορ αλλά μόλις προς το τέλος έριξε τη διαφορά κάτω από τους 10 πόντους.

Το αστέρι

Σούπερ ντεμπούτο για τον Ραμέλ Κάρι, τα είπαμε και πιο πάνω. Ιδού και τα στατιστικά του: 3/3 δίποντα, 4/6 τρίποντα, 3 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 18 πόντοι.

Απογοήτευση

Εσπασε τα καλάθια ο Κλάιμπερ με 1/7 σουτ εντός πεδιάς.

Σχόλιο

Ο Αργύρης Πεδουλάκης είδε με ικανοποίησε έναν νέο παίκτη να δείχνει με το καλημέρα ότι επιθυμεί να βοηθήσει αποφασιστικά. Τι καλύτερο για ένα παιχνίδι τυπικού χαρακτήρα όπως αυτό. Ο Απόλλωνας ήταν ασυνήθιστα αγχωμένος.

Τα δεκάλεπτα: 15-23, 32-45, 49-64, 71-80

Απόλλων Πατρών-Παναθηναϊκός 71-80
Απόλλων Πατρών-Παναθηναϊκός 71-80

News 24/7

24MEDIA NETWORK