Κορωνιός: "Πολλοί οι 91 πόντοι". Μαρκόπουλος: "Δεν κάναμε πολλά λάθη"

Ο Άγγελος Κορωνιός στάθηκε στους πολλούς πόντους που δέχθηκε η ΑΕΚ, ενώ ο Σούλης Μαρκόπουλος στο γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έκανε λίγα λάθη στο δεύτερο ημίχρονο.

Κορωνιός: "Πολλοί οι 91 πόντοι". Μαρκόπουλος: "Δεν κάναμε πολλά λάθη"
INTIME SPORTS

Ο Αγγελος Κορωνιός, ο οποίος εκπροσώπησε την ΑΕΚ στη συνέντευξη Τύπου, δήλωσε: "Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ. Γνωρίζαμε ότι ο αντίπαλός μας θα έρθει να παίζει όπως όλα τα παιχνίδια, πολύ σκληρά και συγκεντρωμένα. Είναι μια ομάδα οργανωμένη που ξέρει τι ζητά. Εμείς θέλαμε να επιβάλουμε το ρυθμό μας και να έχουμε επιθετική άμυνα, αλλά αυτό δεν έγινε. Δεχτήκαμε 91 πόντους και είναι πάρα πολλοί. Μάλλον η διακοπή του πρωταθλήματος έχει επηρεάσει το ρυθμό μας και κάποιοι παίκτες που είχαν αναλάβει το φορτίο της ομάδας τους αποσυντόνισε. Δεν είναι δικαιολογία, αλλά πραγματικότητα. Το πρωτάθλημα δεν τελειώνει εδώ, έχουμε άλλη μια αγωνιστική. Ξέρουμε ότι πρέπει να περιμένουμε το αποτέλεσμα του Άρη, αλλά πρωτίστως να νικήσουμε στη Δράμα. Πρέπει να δούμε τα λάθη μας και να τα διορθώσουμε. Καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ".

Ο Σούλης Μαρκόπουλος, από την πλευρά του, είπε: "Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη συγκέντρωση που έδειξαν. Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα με πολύ καλούς παίκτες. Οι παίκτες της είναι στους καλύτερους της Ευρώπης. Για να νικήσεις μια τέτοια ομάδα πρέπει να μην κάνεις λάθη και να μη δίνεις στον αντίπαλο ό,τι θέλει στο γήπεδο. Εμείς στο δεύτερο μέρος κάναμε μόνο τέσσερα λάθη, βάλαμε και κάποια μεγάλα σουτ και έτσι φτάσαμε στη νίκη. Καλή συνέχεια στην ΑΕΚ".

Διαβάστε ακόμη:

AEK - ΠΑΟΚ 85-93

News 24/7

24MEDIA NETWORK