ΑΓΟΡ - Άρης 68-50

Σαφώς πιο δεμένος ως σύνολο ο ΑΓΟΡ, θριάμβευσε με 68-50 επί του απογοητευτικού Άρη και πέτυχε την πρώτη νίκη του στο νέο πρωτάθλημα.

ΑΓΟΡ - Άρης 68-50

Έτσι κρίθηκε

Δεν είναι υπερβολή να γράψουμε ότι το παιχνίδι ήταν ένας διαρκής μονόλογος της ομάδας του Στέργιου Κουφού. Με συγκεκριμένο προσανατολισμό στο παιχνίδι του ο ΑΓΟΡ, έβρισκε με συνέπεια το δρόμο προς το αντίπαλο καλάθι και με όπλο την αυτοπεποίθηση που κέρδισαν οι παίκτες του από το 14-4 και το 20-8 στο πρώτο δεκάλεπτο, αύξανε λεπτό με το λεπτό την υπέρ του διαφορά.

Ο Άρης χωρίς εναλλακτικό σχέδιο δράσης αν ξέφευγε ο αντίπαλος, βρέθηκε στριμωγμένος στα σχοινιά και δεν απάντησε στα διαδοχικά χτυπήματα που δεχόταν. Ό,τι κι αν δοκίμασε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής από τον πάγκο δεν έφερε αποτέλεσμα και ο έλεγχος χάθηκε οριστικά στο 43-22 του 20'.

Οι γηπεδούχοι διαχειρίστηκαν άψογα το προβάδισμα που είχαν αποκτήσει, ξέφυγαν ακόμη περισσότερο (55-27, 60-31 στο 30') και δεν κινδύνευσαν μολονότι για πέντε λεπτά στην τέταρτη περίοδο έμειναν χωρίς πόντο και συνολικά σημείωσαν μόνο οκτώ σε δέκα λεπτά.

Αστέρι

Μήπως ως πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ ο Ούρος Ντούβνιακ είδε τον Άρη σαν κόκκινο πανί; Όπως και να 'χει ο Σέρβος γκαρντ ήταν ο κορυφαίος του ΑΓΟΡ με 19 πόντους και 4 ασίστ.

Απογοήτευση

Ναυάγησε ο Άρης στο Ρέθυμνο, πιο πολύ απ' όλους δε ο Σωτήρης Καραποστόλου, ο οποίος ψάχνει (αλλά δεν βρίσκει) το ρόλο του στην ομάδα.

Σχόλιο

Ο ΑΓΟΡ δεν έκανε κάτι περισσότερο απ' όσα συνήθως. Οι παίκτες του Κουφού σούταραν καλά από το τρίποντο, πήγαν σε όλα τα ριμπάουντ και επέβαλαν το δικό τους, υψηλό ως ένα σημείο, τέμπο στο παρκέ. Ο Άρης αντιμετωπίζει τρομερή δυσκολία να προσαρμοστεί στη... νέα τάξη πραγμάτων, χωρίς τους Αμερικανούς στο παρκέ, και χρειάζεται αρκετή δουλειά για να αποκτήσει αγωνιστική ταυτότητα. Όταν, στην τέταρτη περίοδο, έπαιξε μπάσκετ ήταν πολύ αργά.

Τα δεκάλεπτα: 22-11, 43-22, 60-31, 68-50

ΑΓΟΡ - Άρης 68-50
ΑΓΟΡ - Άρης 68-50

News 24/7

24MEDIA NETWORK