Πανιώνιος - Περιστέρι 79-65

Με πολυφωνία στην επίθεση ο Πανιώνιος πήρε το ματς με το Περιστέρι (79-65) και έφτασε στη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο εφετινό πρωτάθλημα.

Πανιώνιος - Περιστέρι 79-65

Ετσι κρίθηκε:

Το 4-8 των πρώτων λεπτών ήταν η όποια αντίσταση του αξιόμαχου Περιστερίου κόντρα στον Πανιώνιο. Με καλάθια που προήλθαν από ατομικές ενέργειες, οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν στο παρκέ ορμή, αλλά δεν είχαν συνέχεια. Ο Πανιώνιος ισορρόπησε γρήγορα και ο κάρφωμα του Πέιν ήταν το έναυσμα για την ανατροπή.

Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Παππάς και ο Πανιώνιος άρχισε να σιγά-σιγά να χτίζει διαφορά. Παρά την προσπάθεια της ομάδας του Κουστένη να διατηρηθεί κοντά στο σκορ, η αστοχία από τη γραμμή του τριπόντου... ανακούφιζε τους γηπεδούχους.

Στη δεύτερη περίοδο κάτι τα λάθη του Περιστερίου, κάτι η άνοδος του Νταγκίσεβιτς, διαμόρφωσαν ουσιαστικά τον τελικό νικητή. Μάλιστα, ο Πανιώνιος βρέθηκε στο +14 και ουσιαστικά "κλείδωσε" τη νίκη. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Το Περιστέρι δεν ανέκαμψε, ο Πανιώνιος διατήρησε υψηλά τα ποσοστά του στα δίποντα και το τελικό 79-65 ήταν ο επίλογος της αναμέτρησης.

Σταρ:

Ο Πανιώνιος είχε πολλούς που βοήθησαν στην επίθεση, αλλά το μεγαλύτερο βάρος σήκωσαν ο Γιάνκοβιτς και ο Παππάς. Ο πρώτος πέτυχε 15 πόντους με 5/7 δίποντα, 1/4 τρίποντα και 2/2 βολές.

Απογοήτευση:

Μετά την καταπληκτική εμφάνιση κόντρα στον Πανελευσινιακό, ο Θορν κολύμπησε σε ρηχά νερά και με μόλις 5 πόντους δεν βοήθησε το Περιστέρι.

Σχόλιο:

Είδαμε αυτό που περιμέναμε. Ενα ματς που κρίθηκε στη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων και στην πολυφωνία που είχε στην επίθεση ο Πανιώνιος. Καμία έκπληξη.

Τα δεκάλεπτα: 22-17, 44-33, 60-51, 79-65

Πανιώνιος - Περιστέρι 79-65
Πανιώνιος - Περιστέρι 79-65

News 24/7

24MEDIA NETWORK