Τρίκαλα - Κόροιβος 102-93

Μετά από δύο παρατάσεις και διαδοχικές "αυτοκτονίες", τα Τρίκαλα κατάφεραν να νικήσουν 102-93 τον νεοφώτιστο Κόροιβο. Εκπληκτικό παιχνίδι με πλούσιες συγκινήσεις και υψηλού επιπέδου θέαμα.

Τρίκαλα - Κόροιβος 102-93

Η εξέλιξη

Αυτά που έλαβαν χώρα στο κλειστό των Τρικάλων δεν γίνονται συχνά. Εξηγούμεθα: Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 65-57 περίπου τρία λεπτά πριν από το τέλος αλλά ο Κόροιβος όχι μόνο ισοφάρισε (67-67) αλλά έχασε και μεγάλη ευκαιρία να πάρει το ματς όταν ο Μάτζετ αστόχησε σε ελεύθερο τρίποντο με τη λήξη.

Στον έξτρα χρόνο, η ομάδα της Αμαλιάδας αυτοκτόνησε. Ενώ προηγήθηκε με τρία σερί τρίποντα (79-82) ένα λάθος του Μπάτζετ στο κατέβασμα της μπάλας έδωσε τη δυνατότητα στον Ματαλών να ισοφαρίσει με λέι απ και να στείλει το ματς στη δεύτερη παράταση. Εκεί πια οι Θεσσαλοί κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με όπλο τα ντράιβ του Ματαλών και τα εξωτερικά σουτ του Ινγκραμ. Στο τέλος δε απέκτησαν και διαφορά!

Η καλύτερη πεντάδα

1. Ο Κάτζι συνδύασε ουσία και θέαμα. Το κάρφωμά του για το 56-52 θα μπει σίγουρα στα χάι λάιτ της χρονιάς. Είχε 26 πόντους και 13 ριμπάουντ.

2. Ο Ματαλών αποδείχθηκε καταλυτικός για τα Τρίκαλα στις παρατάσεις του ματς.

3. Ο Ινγκραμ με τους 17 πόντους κατάφερε στο τέλος να καθαρίσει το ματς για τα Τρίκαλα.

4. Εξαιρετικός για τον Κόροιβο με 23 πόντους, 7 ριμπάουντ και 2 ασίτ.

5. Ο Αγγελόπουλος έβαλε στο τέλος της κανονικής διάρκειας και πάλι την ομάδα της Αμαλιάδας στο ματς.

Το φύλλο αγώνα

Εκπληκτικό ματς, πολύς κόσμος, αγωνία μέχρι το τέλος. Τι άλλο θέλει, άραγε, το ελληνικό μπάσκετ και το ελληνικό πρωτάθλημα από δύο επαρχιακές ομάδες; Τα Τρίκαλα νίκησαν γιατί στάθηκαν στοιχειωδώς πιο τυχερά σ' ένα ματς που και οι δύο ομάδες αυτοκτόνησαν ουκ ολίγες φορές. Πάντα τέτοια ευχόμαστε...

News 24/7

24MEDIA NETWORK