Αγγέλου: "Δεν κοιμήθηκα τρεις ημέρες". Παπανικολάου: "Κάνω τον ψυχαναλυτή"

Μετά την πρώτη νίκη του Αρη στο πρωτάθλημα, ο Βαγγέλης Αγγέλου μίλησε για τη σημασία της επιτυχίας ενώ άφησε υπονοούμενα για τον Ηλυσιακό και τον Δημήτρη Παπανικολάου.

Αγγέλου: "Δεν κοιμήθηκα τρεις ημέρες". Παπανικολάου: "Κάνω τον ψυχαναλυτή"

Συνοπτικά τόνισε: "Το παιχνίδι αυτό ήταν τελικός για μας. Ο Δημήτρης Παπανικολάου ήταν από τους πιο έξυπνους παίκτες. Τα περί τρένων, αεροπλάνων, αλόγων, αφορούν την πολιτική μιας ομάδας. Μας πήρε Αθηναίος δημοσιογράφος και μας είπε ότι έρχεται με τρένο ο Ηλυσιακός. Δεν ξέρω αυτό πώς γίνεται. Σέβομαι τον Δημήτρη, το ξέρει. Το πώς τραυματίστηκε στις βολές ο Χάμπτον και μετά πώς έγινε καλά για να κερδίσει παιχνίδι, δεν ξέρω. Πώς ήταν να σουτάρει βολές ο Τζόουνς και μπήκε ο Χατζής. Δεν τα εκτίμησαν αυτά οι διαιτητές.

Το πρωτάθλημα είναι δύσκολο, η χώρα περνά μεγάλες δυσκολίες, το ίδιο και το μπάσκετ. Όποιοι είναι μαζί θα καταφέρουν να αντέξουν τα προβλήματα, τα οποία θα είναι μεγαλύτερα στη συνέχεια. Θέλει γερό στομάχι. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για αυτό το ματς. Δεν κοιμήθηκα 2-3 ημέρες. Ευχαριστώ τους παίκτες και όλο το σταφ και τους διαιτητές που βοήθησαν άθελά τους να βγάλουν οι παίκτες τον χαρακτήρα τους στις τελευταίες φάσεις. Ευχαριστώ και τον κόσμο για τη συμπαράσταση".

Οξύς στους τόνους του και ο προπονητής του Ηλυσιακού Δημήτρης Παπανικολάου που είπε: "Είμαι απίστευτα ικανοποιημένος από τους παίκτες μου. Φτάσαμε μετά από μια οδύσσεια στην Θεσσαλονίκη. Είχαμε 10 το πρωί προπόνηση και φτάσαμε στις 10 το βράδυ στο ξενοδοχείο. Ξέραμε ότι θα μας πιέσει ο Άρης από την αρχή και ότι θα αλλάξει πολλούς παίκτες, αλλά τα παιδιά είχαν τα ψυχικά αποθέματα και σε πολλές περιπτώσεις αντικατέστησαν τα σωματικά. Αναγκαστήκαμε να δώσουμε ανάσες σε βασικούς μας παίκτες και γι” αυτό παίξαμε ζώνη, αλλά και γιατί είναι δεδομένο ότι ο κόουτς (Αγγέλου) χρειάζεται χρόνο για να περάσει τη φιλοσοφία του. Παίξαμε μπροστά σε ένα από τα πιο μπασκετικά κοινά της Ευρώπης. Δεν είδε θέαμα ο κόσμος, αλλά το παιχνίδι είχε ενδιαφέρον και ουσία.

Εγώ θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ξένους που μπαίνουν στο κλίμα της ομάδας. Με ενδιαφέρει να παίζουν ομαδικά και άμυνα, όχι να σκοράρουν 25 πόντους. Δεν πήρα παίκτες για να σκοράρουν 25 πόντους. Επιτέλους, πρέπει να δούμε τι θα γίνει με αυτήν την ομάδα. Μιλάω για περίεργες συμπεριφορές, όχι για οικονομικά προβλήματα. Αναγκάζομαι να κάνω τον ψυχαναλυτή, εγώ ήρθα να κάνω τον προπονητή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK