Άρης - Νέα Κηφισιά 67-65

Με καλάθι του Μιχάλη Πελεκάνου στα 6'' ο Άρης επιβλήθηκε 67-65 της Νέας Κηφισιάς στο Αλεξάνδρειο σ' ένα παιχνίδι που κρίθηκε οριακά

Άρης - Νέα Κηφισιά 67-65

Η εξέλιξη

Ο Άρης άρχισε με πολύ χαμηλό ποσοστό από το τρίποντο (1/7) και η Νέα Κηφισιά το εκμεταλλεύτηκε προκειμένου να ακολουθήσει. Οι παίκτες του Παπαθεοδώρου έχαναν τις βολές, αλλά επέστρεψαν τόσο από το 26-19 όσο και το 37-31 των "κίτρινων", οι οι οποίοι είχαν το προβάδισμα, αλλά δεν ένιωθαν ασφάλεια.

Το θράσος του Γκίκα έφερε το 54-46, αλλά πάλι οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και στο 37' το σκορ ήταν 58-58. Ο Λιακόπουλος σημείωσε επτά σερί πόντους και η Ν.Κηφισιά ισοφάρισε ξανά 63-63, ακολούθησαν τα καλάθια Γκίκα - Γκάρετ, προτού τελευταίος "μιλήσει" ο Πελεκάνος και καθορίσει τη μοίρα του αγώνα.

Η καλύτερη πεντάδα

1. Ο Μιχάλης Πελεκάνος γιατί σε μια κακή επιθετικά ημέρα (0/8 τρίποντα) παρέμεινε ο ηγέτης του Άρη. Εκτός από το τελευταίο καλάθι, είχε 6 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

2. Ο Νίκος Γκίκας για το αγωνιστικό θράσος του και τους 17 πόντους με 4/8 τρίποντα. Ο μικρός βαδίζει στο σωστό δρόμο.

3. Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ, ο οποίος από παιχνίδι σε παιχνίδι γίνεται καλύτερος. Κοντά ήταν το τριπλ νταμπλ (15 πόντοι, 10 ριμπάουντ, 6 ασίστ).

4. Ο Νίκος Λιακόπουλος επειδή δεν παραιτήθηκε όταν ο Άρης πήγε να ξεφύγει και πέτυχε 7 σερί πόντους.

5. Ο Τόνι Κρόκερ, ένας τρομερός σκόρερ που διαθέτει στις τάξεις της η Ν.Κηφισιά.

Το φύλλο αγώνα

Ο Άρης τις χρειάζεται τέτοιες νίκες που κρίνονται στο όριο, γιατί ατσαλώνεται και οι νεαροί παίκτες του Αγγέλου κερδίζουν σε αυτοπεποίθηση. Η Νέα Κηφισιά έχει ένα τρομερό δίδυμο (Κρόκερ - Λιακόπουλος), αλλά θα πρέπει να βρει κι άλλες λύσεις για να πάρει τις νίκες που έχει ανάγκη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK