Ολυμπιακός-Ικαρος 99-61

Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε από τον Ικαρο ο Ολυμπιακός στο κεκλεισμένων των θυρών ΣΕΦ. Οι "ερυθρόλευκοι" επικράτησαν άνετα με 99-61.

Ολυμπιακός-Ικαρος 99-61

Η εξέλιξη

Οι πρωταθλητές Ευρώπης δεν άφησαν τίποτα να πέσει κάτω. Με κεκτημένη ταχύτητα από τη νίκη τους κόντρα στη Γαλατασαράι οι "ερυθρόλευκοι" πάτησαν από το αρχή το γκάζι και δεν το άφησαν παρά μόνο με την κόρνα της λήξης. Από το 20-8, πήγαμε στο 27-14, στο 59-32, στο 65-36 και πάει λέγοντας. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Ολυμπιακός επικράτησε (επί μέρους) και στα τέσσερα δεκάλεπτα κυριαρχώντας και στις στατιστικές κατηγορίες.

H καλύτερη πεντάδα

1. Ο Στράτος Περπέρογλου που έχασε μόνο βολές. Τελείωσε το παιχνίδι με 22 πόντους και 8/8 σουτ εντός πεδιάς.

2. Ο Κώστας Σλούκας που έπαιξε περισσότερο από τον Βασίλη Σπανούλη και αντικατέστησε επάξια τον ηγέτη του Ολυμπιακού με 15 πόντους και 6 ασίστ.

3. Ο εορτάζων Δημήτρης Αγραβάνης διότι είχε μία μεστή παρουσία με 7 πόντους και 3 ριμπάουντ σε 13 λεπτά συμμετοχής.

4. Ο Ιβάν Ασκα που τα έβαλε με ποιοτικότερους και εμπειρότερους αντιπάλους και δεν τα παράτησε παρά το γεγονός ότι η ομάδα του έμεινε από νωρίς πολύ πίσω στο σκορ.

5. Ο Μπράιαν Ντάνστον που συνδύασε την ουσία με το θέαμα.

Το φύλλο αγώνα

Ανετη, πολύ άνετη για τον Ολυμπιακό με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να μοιράζει το χρόνο στους παίκτες του και να δίνει ανάσες. Ο Ικαρος τέσταρε τις δυνάμεις αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν φάνηκε ιδιαίτερα ανταγωνιστικός.

News 24/7

24MEDIA NETWORK