Πανιώνιος-Τρίκαλα 60-98

Τα Τρίκαλα διέσυραν τον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη με 98-60 υποχρεώνοντάς τον στην βαρύτερη εντός έδρας ήττα στην κανονική διάρκεια.

Πανιώνιος-Τρίκαλα 60-98

Η εξέλιξη

Ο Φλεβαράκης ήξερε τον αντίπαλό του και κατάλαβε πως μετά το ενθουσιώδες ξεκίνημα και το 15-14 στο 7’, μόλις θα ξεκινούσαν οι αλλαγές, όλα θα έπαιρναν την σειρά τους. Η πρώτη περίοδος έκλεισε 17-25 και η δεύτερη περίοδος απλά τελείωσε το ενδιαφέρον με τα Τρίκαλα να πετυχαίνουν επιμέρους σκορ 27-11 φέρνοντας την διαφορά στο 28-52. Η προσπάθεια του Δεγάιτα, προπονητή της εφηβικής ομάδας του συλλόγου, να δώσει ακόμα περισσότερο χρόνο στους μικρούς, έστειλε την διαφορά στο +40(46-86 στο 34’).

Η καλύτερη πεντάδα

1. Ο Ίνγκραμ διότι τιμά, σε ένα βαθμό το ιστορικό του για την Α1 όνομα(αν και δεν γράφεται με τον ίδιο τρόπο).

2. Ο Μπούι για την σοβαρότητά του, το έχει το…όνομα φαίνεται.

3. Ο κόσμος του Πανιωνίου διότι προσπάθησε να στηρίξει όσο γινόταν

4. Ο Στιβ Πάνος που έκανε καλό παιχνίδι

5. Ο Φλεβαράκης, όχι για τον σημερινό αγώνα, αλλά επειδή πάντα βρίσκει καλούς ξένους

Το φύλλο αγώνα

Αν δεν το έχουν καταλάβει στον Πανιώνιο, η παρούσα ομάδα έχει υποβιβαστεί ήδη, καθώς έχασε εντός από αντιπάλους της για την παραμονή με τεράστιες διαφορές. Η επιλογή απόλυσης ενός πολύ καλού προπονητή όπως ο Παπαχατζής δεν συμφωνεί με την παράδοση σοβαρότητας του Πανιωνίου. Καινούργιοι παράγοντες ναι, αλλά οι κυανέρυθροι είναι τεράστιο μέγεθος για την Α1, ώστε να γίνονται πειράματα εντός κι εκτός παρκέ. Το αποτέλεσμα είναι ο ένας ιστορικός διασυρμός.Μόνο με σημαντικές αλλαγές σε προπονητές και παίκτες υπάρχει κάποια ελπίδα, εκτός αν το πλάνο δεν είναι η παραμονή αλλά η ανάδειξη παικτών για την Α2 και πώληση αργότερα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK