Κολοσσός-Ολυμπιακός 61-94

Ο Ολυμπιακός έχανε στο α' δεκάλεπτο στη Ρόδο αλλά στη συνέχεια πάτησε το γκάζι και εξαφανίστηκε. Με πρωταγωνιστές τους Σπανούλη και Λοτζέσκι, συνέτριψε 94-61 τον Κολοσσό.

Κολοσσός-Ολυμπιακός 61-94

Η εξέλιξη

Ο Κολοσσός δεν είχε τίποτα να χάσει σ' αυτό το παιχνίδι και οι παίκτες του έπαιξαν χωρίς άγχος στο ξεκίνημα για να προηγηθούν με 16-11 κόντρα σ' έναν Ολυμπιακό ο οποίος μπήκε χαλαρός στο παρκέ.

Η χαλαρότητα αυτή όμως έλαβε τέλος στο τέλος του δεκαλέπτου όταν το δίδυμο των Σπανούλη και Λοτζέσκι έπιασε δουλειά. Με τακτική ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε το φονικό αυτό δίδυμο τελείωσε τον αγώνα με το σερί 21-0 το οποίο έκανε το σκορ 22-39.Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός δεν απειλήθηκε ούτε στιγμή και έφτασε εύκολα στη νίκη.

H καλύτερη πεντάδα

1.Ο Ματ Λοτζέσκι.Το τρίποντο το έχει για βολή ο αθεόφοβος. Τρομερή σύνδεση με το καλάθι.

2. Ο Βασίλης Σπανούλης. Τα έκανε όλα.Σκόραρε, μοίρασε, βοήθησε στην άμυνα.

3. Το υπέροχο κοινό της Ρόδου. Χαίρεται να παίζει κανείς στο Βενετόκλειο. Κρίμα που το νησί δεν διαθέτει ένα πιο σύγχρονο κλειστό.

4. Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ. Ουσία και θέαμα, ως συνήθως από τον Αμερικανό.

5. Ο Στράτος Περπέρογλου. Αλφάδι και του Ελληνα φόργουορντ το χέρι από το τρίποντο.

Το φύλλο αγώνα

Με κεκτημένη ταχύτητα από την ανατροπή κόντρα στην Μπάγερν, ο Ολυμπιακός έφτασε άνετα στην επιτυχία όταν έβαλε τις μηχανές του να δουλέψουν στο φουλ. Ακόμα μία φορά αποδείχθηκε ότι ο Γιώργος Μπαρτζώκας χτύπησε φλέβα χρυσού με τον Ματ Λοτζέσκι του οποίου το περιφερειακό σουτ αποτελεί λίρα εκατό. Ο Κολοσσός δεν μπόρεσε να ανακόψει το ρυθμό του αντιπάλου μετά το πρώτο καλό δεκάλεπτο και απολύτως φυσιολογικά υπέκυψε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK