ΠΑΟΚ - Απόλλων Πάτρας 78-74

Ο ΠΑΟΚ απειλήθηκε με την πρώτη ήττα του στο πρωτάθλημα, άντεξε ωστόσο στην πίεση του Απόλλωνα και επικράτησε 78-74 στην Πυλαία συνεχίζοντας αλώβητος.

ΠΑΟΚ - Απόλλων Πάτρας 78-74

Η εξέλιξη

Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο ο "Δικέφαλος" είχε ένα σταθερό αλλά ισχνό προβάδισμα για τρία δεκάλεπτα. Μετά το 8-2 ήρθε το 19-12, το 28-22 και το 35-30 στο 20'. Ο Απόλλων δεν έβγαλε ομαδικότητα στο παρκέ, πήρε όμως πολλά από τον Μπολντς και συνέχισε ν' ακολουθεί χωρίς να χάνει επαφή. Αφού μάλιστα επέστρεψε από το 53-45, προσπέρασε 56-55 με τον Λιανό στο 31'.

Έκτοτε οι δυο τους εναλλάσσονταν στο προβάδισμα ως το τρίποντο του Δέδα για το 72-66 του ΠΑΟΚ. Οι Πατρινοί απάντησαν με 6-0 με τρίποντα για να έρθουν οι βολές του Τσαϊρέλη και το καλάθι του Τσόχλα μετά από κλέψιμο για να κάνουν το 76-72 και να σφραγίσουν τη νίκη της ομάδας του Μαρκόπουλου.

Η καλύτερη πεντάδα

1. Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης, ο οποίος πιστοποίησε σε ακόμη ένα παιχνίδι την τρομακτική πρόοδο του (19 πόντοι με 7/9 δίποντα).

2. Ο Μαρκ Πέιν, διότι πέτυχε 17 πόντους χωρίς να εκβιάσει προσπάθειες.

3. Ο Απόλλων Τσόχλας για την άμυνα στην κρίσιμη επίθεση του Απόλλωνα που έφερε κλέψιμο και καλάθι.

4. Ο Κώστας Χαραλαμπίδης, η σταθερή αξία του ΠΑΟΚ.

5. Ο Ντεμάριους Μπολντς γιατί είναι ένας Απόλλων μόνος του.

Το φύλλο αγώνα

Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να διαχειριστεί τις ανάγκες των διαδοχικών αγώνων σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο Μαρκόπουλος άνοιξε όσο μπορούσε το ροτέισον, χρησιμοποίησε εννέα παίκτες και πήρε από τον καθέναν κάτι. Ο Απόλλων έχασε γιατί ο ένας (Μπολντς) δεν θα μπορούσε στο τέλος να νικήσει τους πολλούς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK