ΠΑΟΚ - Περιστέρι 83-68

Στην πιο γεμάτη εφετινή εμφάνισή του ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε 83-68 του Περιστερίου στο κλειστό της Πυλαίας και διπλασίασε τις επιτυχίες του στο πρωτάθλημα.

ΠΑΟΚ - Περιστέρι 83-68

Έτσι κρίθηκε

Όσο ο ΠΑΟΚ έπαιρνε σκορ μόνο από τον Χάτσερ και δεν... άνοιγε το παιχνίδι, ένιωθε την πίεση του Περιστερίου. Πότε με τον Ουίλιαμς και τον Θορν, πότε με τον Παπαντωνίου και τον Ψαρόπουλο, η ομάδα του Τζίμη Κουστένη έβρισκε το δρόμο για το αντίπαλο καλάθι, έχοντας μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις το προβάδισμα (13-16, 25-28, 45-47).

Όταν ο "Δικέφαλος" πήρε σκορ από περισσότερους παίκτες, αποδείχθηκε εύκολο να φτιάξει τέτοια διαφορά που μέχρι το φινάλε να μην κινδυνεύσει. Με τον ΜακΓκραθ σε πρωταγωνιστικό ρόλο ο ΠΑΟΚ εξέλιξε το εύθραυστο 51-50 σε 70-52 και έκοψε τα φτερά του Περιστερίου που στο φινάλε κατόρθωσε να μαζέψει την εις βάρος του διαφορά χωρίς να μπορέσει να επιστρέψει. Υστέρησε άλλωστε σ' όλους τους επιμέρους τομείς (ριμπάουντ, λάθη, ασίστ, ποσοστά), πληρώνοντας την απειρία διαχείρισης απαιτητικών καταστάσεων.

Αστέρι

Η συμβολή του Ντόνι ΜακΓκραθ στην αύξηση της διαφοράς υπήρξε καταλυτική, καθώς έβαλε τα σουτ που πήρε. Τέλειωσε το παιχνίδι ο Αμερικανός με 19 πόντους και 5/9 τρίποντα.

Απογοήτευση

Στο δεύτερο παιχνίδι του στο Περιστέρι ο Τάιλερ Χάινς λογικό είναι να ψάχνεται. Σε σχέση με την πρεμιέρα του κολύμπησε στα... ρηχά.

Σχόλιο

Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε μετά την ήττα στη Δράμα και με την καλύτερη εμφάνισή του από την αρχή της σεζόν πέτυχε μια νίκη που θα τον βοηθήσει να ηρεμήσει και να δουλέψει πάνω στις αδυναμίες του. Το Περιστέρι δεν υπολόγιζε πολύ σε αυτό το παιχνίδι, αλλού θα παιχθεί η μάχη της σωτηρίας, όχι στην Πυλαία.

Τα δεκάλεπτα: 19-19, 43-41, 64-50, 83-68

ΠΑΟΚ - Περιστέρι 83-68
ΠΑΟΚ - Περιστέρι 83-68

News 24/7

24MEDIA NETWORK