Αρκαδικός - Παναθηναϊκός 61-78

Ο Παναθηναϊκός νίκησε εύκολα εκτός έδρας τον Αρκαδικό (78-61) στο ματς που ολοκλήρωσε την 6η αγωνιστική της Basket League.

Αρκαδικός - Παναθηναϊκός 61-78
INTIME SPORTS

Έτσι κρίθηκε:

Το ματς δεν αξίζει ιδιαίτερης κριτικής. Ο Παναθηναϊκός φρόντισε εξ αρχής να πάρει το προβάδισμα, χωρίς ωστόσο να καταφέρει τη μεγάλη διαφορά. Ο Νουουτίνεν έκανε ό,τι μπορούσε -βασικά έκανε απίστευτα πράγματα- για να κρατήσει τον Αρκαδικό μέσα στο ματς, αλλά κάθε φορά που οι γηπεδούχοι πλησίαζαν ο Παναθηναϊκός έβρισκε τις λύσεις.

Αν κάτι αξίζει προσοχής για τον Σάσα Τζόρτζεβιτς είναι το γεγονός πως οι παίκτες του τα... έσπασαν στο τρίποντο. Είχαν 4/23, ενώ στο δεύτερο μέρος τις 12 φορές που προσπάθησαν για τρεις, δεν ευστόχησαν ούτε μία φορά! Το θετικό είναι ότι είχε τον Ραντούλιτσα που τα έβαζε από το "ζωγραφιστό", "σκοτώνοντας" τις όποιες προσπάθειες του Αρκαδικού να κάνει το... θαύμα θαυμάτων!

Τα δεκάλεπτα: 18-27, 33-47, 49-61, 61-78.

ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (Καστρίτης): Λαμπρόπουλος 7, Βαν Όοστρουμ 3 (1), Στεφανίδης, Μπράουν 6, Νουουτίνεν 17 (3), Άιρλαντ 7 (1), Καραμαλέγκος 2, Καββαδάς 11, Κοψαύτης 1, Κωνσταντίνου, Καλλινικίδης 5 (1), Τζουγκαράκης 2.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Τζόρτζεβιτς): Γιάνκοβιτς 3, Ραντούλιτσα 21, Φελντέιν 6 (1), Γκιστ 6, Καλάθης 7 (1), Πάβλοβιτς 9 (1), Χαραλαμπόπουλος, Φώτσης 2, Διαμαντίδης 7 (1), Παπαγιάννης 9, Λούντζης, Κούζμιτς 8.

Ο άνθρωπος του αγώνα:

Ο Ραντούλιτσα ήταν αυτός που ξεχώρισε από τον Παναθηναϊκό με 21 πόντους, αλλά αξίζει μία αναφορά στον Νουουτίνεν που έκανε φοβερά πράγματα για τους γηπεδούχους.

Το φύλλο αγώνα:

Αξιοπρεπέστατη εικόνα για τον Αρκαδικό που πάλεψε όσο μπορούσε το ματς και δεν έγινε έρμαιο στις διαθέσεις των φιλοξενούμενων. Για τον Παναθηναϊκό ήταν μία... χαλαρή προπόνηση ενόψει Λοκομοτίβ. Τίποτα παραπάνω για ένα παιχνίδι με... δεδομένο τέλος.

Το στατιστικό του αγώνα:

Αρκαδικός - Παναθηναϊκός 61-78

To live της αναμέτρησης

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK