Μαρκόπουλος: "Ήμασταν διπρόσωποι". Γκέκος: "Mπορούσαμε τη νίκη"

Προβληματισμένος από την αστάθεια των παικτών του στο ματς με τον Κολοσσό, εμφανίστηκε ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Μαρκόπουλος: "Ήμασταν διπρόσωποι". Γκέκος: "Mπορούσαμε τη νίκη"

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ στάθηκε στα ριμπάουντ και τους αιφνιδιασμούς των φιλοξενούμενων, ενώ δεν παρέλειψε να πλέξει το εγκώμιο του ροδιακού συλλόγου.

"Συγχαρητήρια στους παίκτες μας, είχαμε δύο διαφορετικά πρόσωπα. Είχαμε ένα πρόβλημα με τα επτά αμυντικά ριμπάουντ, αλλά και στους έξι από τους οκτώ αιφνιδιασμούς του Κολοσσού. Δεν είχαμε την ίδια ισορροπία σε όλο το ματς κι αυτό μας επηρέασε. Παίζαμε απέναντι σε μία ποιοτική ομάδα, ήταν δύσκολο ματς και είχαμε πρόβλημα με κάποιες επιθετικές καταστάσεις, με συνέπεια να μειώσει στο σκορ ο Κολοσσός. Ευχαριστώ τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο", είπε σχετικά.

Ερωτηθείς για τις ενοχλήσεις του Καλλέ, απάντησε: "Έχει ένα πρόβλημα στον δικέφαλο, θα δούμε αύριο (σ.σ. Τρίτη 20/11)".

Αναφερόμενος στο ντέρμπι που ακολουθεί με τον Άρη, ο Σούλης Μαρκόπουλος είπε λακωνικά: "Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, θα δούμε ποια ομάδα είναι πιο συγκεντρωμένη".

Από την πλευρά του ο Μηνάς Γκέκος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση του Κολοσσού παρά την ήττα.

"Ο ΠΑΟΚ έχει βάθος ως ομάδα. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στο πρώτο ημίχρονο, σε αντίθεση με το δεύτερο, όπου δεχθήκαμε από 12 πόντους στο τρίτο και τέταρτο δεκάλεπτο. Στο διάστημα αυτό, κρατήσαμε τον ΠΑΟΚ στην άμυνα, ελέγξαμε τα ριμπάουντ, είχαμε ελαφρώς καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας στην επίθεση και δείξαμε ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε.

Στο τέλος, ο ΠΑΟΚ αξιοποίησε την εμπειρία του, ενώ εμείς χάσαμε δύο αμυντικά ριμπάουντ αλλά και δύο επιθέσεις. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν στο δεύτερο μέρος".

News 24/7

24MEDIA NETWORK