Μαρκόπουλος: "Προβληματισμός". Σκαραφίγκας: "Μία θέση παραπάνω"

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος, σχολίασε τη δύσκολη επιτυχία επί του Πανελευσινιακού.

Μαρκόπουλος: "Προβληματισμός". Σκαραφίγκας: "Μία θέση παραπάνω"

"Το είχαμε συζητήσει ότι η Ελευσίνα είναι καλή ομάδα. Εφερε αποτελέσματα όχι από τύχη αλλά μετά από προσπάθεια. Είχαμε ψυχικά αποθέματα. Οι παίκτες καλούνται σε μικρά χρονικά διαστήματα να παίρνουν βαρύ φορτίο. Εμείς αρχίσαμε άσχημα, παίκτες βασικοί μας σκόρερ ήταν άστοχοι. Στη συνέχεια η άμυνά μας ήταν δυνατή. Σιγά σιγά μπήκαμε στο παιχνίδι αλλά έγιναν λάθη που δεν έπρεπε να γίνουν",

Για το παιχνίδι κόντρα στην Μπουντούτσνοστ: "Εμείς πρέπει να παλέψουμε τώρα απέναντι σε μία καλή ομάδα σε μία δύσκολη έδρα"

Για την κούραση των παικτών του: "Προβληματισμός υπάρχει γενικά αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Προσπαθούμε να βελτιώσουμε τις συνθήκες για τους παίκτες μέσα στο γήπεδο".

Ο κόουτς του Πανελευσινιακού, Γιώργος Σκαραφίγκας, είπε από την πλευρά του: "Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ και στον κόουτς. Εγινε ένα πολύ καλό ματς και για τους φιλάθλους. Εμείς ήρθαμε χωρίς πίεση και άγχος αλλά στο τέλος αγχωθήκαμε πολύ. Το πιο σημαντικό πρόβλημα μετά από τέτοια ματς είναι η ψυχολογία των παιδιών, όπως ο Φαγιέ που επηρεάστηκε. Ολοι μαζί πρέπει να προχωρήσουμε.

Με τη διοίκηση έχουμε βάλει στόχο την παραμονή και να πάμε μία θέση παραπάνω από πέρσι. Και τα παιδιά του ΠΑΟΚ και οι δικοί μας έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό".

News 24/7

24MEDIA NETWORK