Απόλλων Πάτρας - Τρίκαλα 83-70

Προστατεύοντας την έδρα του ο Απόλλων νίκησε 83-70 τα Τρίκαλα και έφτασε τις τρεις νίκες στο πρωτάθλημα, όλες στην Πάτρα.

Απόλλων Πάτρας - Τρίκαλα 83-70

Η εξέλιξη

Ήταν από τα παιχνίδια που είχε πρωταγωνιστή και κομπάρσο. Οι πόντοι του Πεν έδωσαν από νωρίς διψήφιο προβάδισμα (14-4) στον Απόλλωνα, ο οποίος κλείνοντας το πρώτο δεκάλεπτο στο +15 (21-6) είχε από εκεί και πέρα τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Τα Τρίκαλα είχαν χαμηλά ποσοστά στα δίποντα και παρά τα λίγα λάθη για εκτός έδρας ματς δεν μπόρεσαν επί της ουσίας να διεκδικήσουν κάτι.

Με σερί 9-0 η ομάδα του Φλεβαράκη μείωσε 45-37(24'), αλλά δεν υπήρχε διάρκεια στην αντεπίθεσή της και οι Πατρινοί έφυγαν ξανά (56-40, 64-49). Μόνο όταν η ομάδα του Βετούλα πίστεψε ότι το ματς έληξε μπόρεσαν οι Θεσσαλοί να φτάσουν στο -3 (73-70, 37'). Γρήγορα όμως η τάξη αποκαταστάθηκε και ο Απόλλων επιβεβαίωσε την ανωτερότητά του.

Η καλύτερη πεντάδα

1. Ο ασταμάτητος Μπράντον Πεν, έκανε τη διαφορά για τον Απόλλωνα.

2. Ο Κέβιν Γκαλογουέι, ο οποίος προσπαθεί να βρει το ρόλο του.

3. Ο Μουχάμεντ Ελ Αμίν, γιατί δεν έδωσε μόνο σκορ.

4. Ο Κένεθ Κάντζι, ο οποίος φάνηκε πόσο έλειψε από τα Τρίκαλα στο προηγούμενο ματς.

5. Ο Γάιος Σκορδίλης, δύναμη στη ρακέτα του Απόλλωνα.

Το φύλλο αγώνα

Ο Απόλλων λίγο έλειψε ν' αδικήσει την προσπάθεια που έκανε επιτρέποντας στα Τρίκαλα να φτάσουν μέχρι το -3. Με περισσότερες λύσεις ωστόσο κατέκτησε μια νίκη που άξιζε βάσει απόδοσης στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK