Παναθηναϊκός-Ηλυσιακός 84-58

Λόγκαν και Διαμαντίδης έκαναν τη διαφορά, ο Παναθηναϊκός είχε τη διαφορά σε σχέση με τον αδύναμο Ηλυσιακό και το ματς... έληξε με διαφορά (84-58).

Παναθηναϊκός-Ηλυσιακός 84-58

Ετσι κρίθηκε:

Είναι από τα ματς που κρίνονται πριν αρχίσουν. Είναι από τα ματς που... συντηρούν το ενδιαφέρον στο φετινό πρωτάθλημα. Γιατί, πλέον, το θέμα δεν είναι ο νικητής, αλλά οι + πόντοι που θα λήξει το ματς. Ισως αν ο... τρίτος από τα αριστερά φίλος του Παναθηναϊκού μασούσε πιο σιγά τη τσίχλα, η εξέλιξη να ήταν διαφορετική.

Το δεύτερο δεκάλεπτο ήταν εκείνο που ουσιαστικά έκρινε το ματς. Μπορεί το 26-13 της πρώτης περιόδου να έδειξε τη δυναμικότητα των δύο ομάδων, το 19-9, όμως, στη δεύτερη άνοιξε το παιχνίδι... ηρεμώντας αρκετά τον Ομπράντοβιτς. Είναι χαρακτηριστικό πως ο Ιτούδης ήταν εκείνος που εκτελούσε πυκνά-συχνά χρέη προπονητή (ίσως για να προετοιμάσει την επόμενη μέρα, για να γίνουμε λίγο ιντριγκαδόροι).

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Ηλυσιακός είχε κάποια εύκολα καλάθια, ενώ στο τελευταίο αυτό που είχε σημασία ήταν η τελική διαφορά. Κάποια τρίποντα της ομάδας του Φλεβαράκη την έριξαν, αλλά οι τελευταίες πινελιές του Γιασικεβίτσιους την κράτησαν σε... επίπεδα περιπάτου.

Το αστέρι:

Με καλά ποσοστά ευστοχίας στα δίποντα και στα τρίποντα, ο Λόγκαν είχε τη διάρκεια και τα καλάθια όντας ο καλύτερος παίκτης των νικητών.

Απογοήτευση:

Ο Χάρντινκ Νάνα δεν έδωσε τις βοήθειες που περίμενε ο Φλεβαράκης με αποτέλεσμα όλα να τα περιμένουν από τον Χολ.

Σχόλιο:

Ένα καλό ξεμούδιασμα για τον Παναθηναϊκό με τη δέουσα προσοχή για να μη γίνει νέα γκέλα μετά από αυτή με την Καβάλα. Οσον αφορά στον Ηλυσιακό, αυτά τα ματς είναι απλώς για την εμπειρία. Εξάλλου, φέτος δύσκολα κερδίζει στην έδρα του, αλλά τα ματς που θέλει τα έχει πάρει.

Τα δεκάλεπτα: 26-13, 19-9, 21-14, 18-22

Παναθηναϊκός-Ηλυσιακός 84-58
Παναθηναϊκός-Ηλυσιακός 84-58

News 24/7

24MEDIA NETWORK