Πρίφτης: "Μεγάλα σουτ και τύχη". Γαλάνης: "Δύσκολα τα πράγματα"

Τα δύο στοιχεία που χάρισαν τη μεγάλη νίκη στον Ικαρο εντόπισε ο Δημήτρης Πρίφτης.

Πρίφτης: "Μεγάλα σουτ και τύχη". Γαλάνης: "Δύσκολα τα πράγματα"

Αναλυτικά είπε: "Στο ξεκίνημα του αγώνα είχαμε χαμηλή συγκέντρωση, παίξαμε κακή άμυνα και δεν είχαμε ενέργεια. Η Καβάλα είχε ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι πικ ν ρολ με τον Γκαγκαλούδη και τον Κόλεμαν κύριους εκφραστές. Δεν είχαμε καλή αντιμετώπιση στην τακτική της Καβάλας, αλλά στο δεύτερο αλλάξαμε την προσέγγιση μας. Κάναμε ένα τρικ βάζοντας έναν ψηλό στον Γκαγκαλούδη, τον Φαγιέ, ώστε να έχει έναν παίκτη να του μειώνει την ορατότητα, ενώ είχαμε ταυτόχρονα την ευχέρεια να κάνουμε αλλαγές στο πικ ν ρολ, ποντάροντας στην κούραση του. Είχαμε υπομονή, βάλαμε κάποια μεγάλα σουτ και στο τέλος είχε και το στοιχείο της τύχης, όπως συμβαίνει σε κάθε ματς που πάει στο τελευταίο σουτ.

Ευχαριστώ τον κόσμο για την θερμή υποδοχή. Προτιμώ να κρατήσω τα συναισθήματα και τις σκέψεις μου περισσότερο για μένα, αν και αναμφίβολα υπάρχει έντονο συναίσθημα, τόσο για την πόλη και τους ανθρώπους της, όσο και για την ομάδα. Ήταν περίεργο βράδυ για μένα".

Λακωνικός ο προπονητής της Καβάλας ο Δημήτρης Γαλάνης που είπε: "Είναι δύσκολα τα πράγματα. Το πιο εύκολο θα είναι να κατηγορεί ο ένας τον άλλον. Το μπάσκετ όμως, συνεχίζεται και εμείς θα πρέπει καθημερινά να βελτιωνόμαστε μέσα από τις προπονήσεις".

News 24/7

24MEDIA NETWORK