Γιαπλές: "Πρώτη φορά τέτοια ανταγωνιστικότητα". Παπάζογλου: "Απορώ πώς μείναμε μέσα ως το τέλος"

Μόνο τη νίκη κράτησε ο Θανάσης Γιαπλές από το παιχνίδι με τα Τρίκαλα.

Γιαπλές: "Πρώτη φορά τέτοια ανταγωνιστικότητα". Παπάζογλου: "Απορώ πώς μείναμε μέσα ως το τέλος"

Ο κόουτς του Ρεθύμνου σχολίασε: " Πρώτα από όλα να συγχαρώ τα Τρίκαλα για την παρουσία τους. Στο μεγαλύτερο διάστημα είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού και θα μπορούσαν να είχαν κερδίσει. Όταν εγώ είπα ότι ήταν το δυσκολότερο παιχνίδι της χρονιάς, πολλοί δεν το πίστεψαν. Πάντα μετά από μεγάλες νίκες μία ομάδα που δεν έχει την εμπειρία, μία ομάδα σαν το Ρέθυμνο είναι πολύ πιθανό να μην μπορεί να το διαχειριστεί. Ήταν πολύ δύσκολο το παιχνίδι. Εμείς το ξέραμε.

Στο εφετινό πρωτάθλημα πρώτη φορά βλέπω τέτοια ανταγωνιστικότητα από τις δώδεκα ομάδες, πλην Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Κυνηγάμε τις περισσότερες κατοχές. Το τραγικό για την ομάδα μου ήταν το 16/46 δίποντα. Πρέπει να έχουμε κάνει αρνητικό ρεκόρ. Να συγχαρώ για την παρουσία του τον Άκη Καλλινικίδη. Σίγουρα δεν είναι έκπληξη. Εμείς θέλουμε όλο το ρόστερ να είναι ενεργό. Συνεχίζουμε με πολλή δουλειά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον κόσμο μας που μας συμπαραστάθηκε".

Ο συνεργάτης του Κώστας Φλεβαράκη, Κώστας Παπάζογλου, υποστήριξε: " Κατ' αρχήν θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη εκ μέρους του κυρίου Φλεβαράκη γιατί έπρεπε να φύγει νωρίτερα με το αεροπλάνο για Θεσσαλονίκη. Υπάρχουν δύο βασικά ζητήματα σε αυτό το παιχνίδι αφού ο αντίπαλος σούταρε οκτώ παραπάνω δίποντα, έντεκα παραπάνω τρίποντα, έξι παραπάνω βολές, οπότε απορώ πως ήμασταν μέσα στο ματς μέχρι το τέλος. Φυσικά αυτό έχει να κάνει με τα ριμπάουντ που πήρε ο αντίπαλος.

Πρέπει να κάτσουμε να σκεφτούμε πως μπορούμε να κερδίζουμε τα παιχνίδια που κρίνονται στο τέλος. Το Ρέθυμνο έβαλε τα μεγάλα σουτ στο τέλος. Συμφωνώ πως ο Άκης ήταν από τους κορυφαίους. Δεν είμαι δυσαρεστημένος από τους παίκτες μου αφού παίζαμε σε μία πολύ καυτή έδρα, στο Ρέθυμνο που κοσμεί την Α1 τόσα χρόνια με την παρουσία του".

News 24/7

24MEDIA NETWORK