Mαρκόπουλος: "Είχαμε προβλήματα". Κουφός: "Συγχαρητήρια αλλά..."

Ο Σούλης Μαρκόπουλος δήλωσε ικανοποιημένος από τη νίκη αλλά δεν παρέβλεψε τις στιγμές που ο ΠΑΟΚ αδράνησε

Mαρκόπουλος: "Είχαμε προβλήματα". Κουφός: "Συγχαρητήρια αλλά..."

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ δήλωσε: "Συγχαρητήρια στο Ρέθυμνο, είναι μία ομάδα που προσπαθεί να παίξει μπάσκετ με το υλικό που έχει. Ο Πέτγουέι είχε 4/6 στα τρίποντα, ο Κόμματος 3/4 κι όλα ήταν δύσκολα. Εμείς είχαμε πρόβλημα γιατί είμαστε πιο βαριά ομάδα. Θέλαμε να πάμε κοντά στο καλάθι αλλά δεν τα καταφέραμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου αν και κάναμε κάποια λάθη. Ηταν πάντως μία μεγάλη νίκη, απλώς θέλουμε να διορθώσουμε τις αδυναμίες στην συνέχεια. Ευχαριστώ τον κόσμο που μας βοήθησε πολύ στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο τελευταίο 1,5 λεπτό η προσπάθειά μας ήταν να χτυπήσουμε στα πόδια το Ρέθυμνο, ο ΜακΓκραθ ήταν ζεστός και ήταν αυτός που έπρεπε να πάρει την προσπάθεια όπως κι έγινε. Δεν μας βγήκε το πλέι στην κορυφή αλλά μετά μπήκε το σουτ. Είχαμε προβλήματα κατά την διάρκεια της εβδομάδας. Ο Χαριτόπουλος ήταν άρρωστος, ο Παπαδόπουλος όλο παίζει τραυματίας και ο Καλλές δεν είναι ακόμη έτοιμος, οπότε όλα αυτά μας δημιουργούν πρόβλημα".

Η κατάσταση στην Ελλάδα δεν είναι καλή, τα οικονομικά προβλήματα δημιουργούν άγχος στον κόσμο με αποτέλεσμα να μην μπορεί να χαρεί οτιδήποτε και επίσης το ματς το έδειχνε η τηλεόραση".

Ο τεχνικός του Ρεθύμνου Στέργιος Κουφός δήλωσε: "Χαίρομαι γιατί προσφέραμε ένα όμορφο θέαμα. Οταν μία ομάδα σαν τον Ρέθυμνο έχει την ευκαιρία να κερδίσει τον ΠΑΟΚ στο σπίτι του, μέχρι το 39' και το 45' οι παίκτες μου έχουν ακολουθήσει πλήρως τις οδηγίες είναι τουλάχιστον ηλίθιο στα 15 δευτερόλεπτα να μην ακολουθούν τις εντολές. Αλλά αυτή ήταν απόφαση των παικτών που πάντως εγώ θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια γιατί ακολούθησαν τις οδηγίες στο έπακρο παρά τα λάθη που έκαναν στα τελευταία 15 δευτερόλεπτα.

Οπως θα διαπιστώσατε τελικά θα έπρεπε να κάνουμε φάουλ. Ο κόουτς έχει δώσει το στίγμα του στον ΠΑΟΚ είναι σοβαρή και ανταγωνιστική ομάδα. Θέλαμε να παίξαμε ένας εναντίον ενός στο τέλος αλλά ο ΜακΓκραθ μας κορόιδεψε και μας τιμώρησε. Είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε τη μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία μας. Ο Ντούβνιακ συνήθως βάζει τα μεγάλα σουτ, η επίθεση βγήκε όπως θα θέλαμε αλλά τελικά δεν τα καταφέραμε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK