ΠΑΟΚ-Πανελευσινιακός 69-59

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες (69-59 τον Πανελευσινιακό) μετά από δύο σερί ήττες σε Ελλάδα και Ευρώπη, σε μία ομολογουμένως δύσκολη εβδομάδα που σημαδεύτηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Κώστα Χαραλαμπίδη.

ΠΑΟΚ-Πανελευσινιακός 69-59

Η εξέλιξη:

Ο ΠΑΟΚ νικούσε μέχρι το 13' (24-19) αλλά στο 14' ο Πανελευσινιακός ισοφάρισε σε 26-26 και μετά (16') προηγήθηκε με 27-33 (ο Μάρκοβιτς με 13 πόντους δημιουργούσε προβλήματα). Στο ημίχρονο ο "Δικέφαλος" ήταν στο -6 (31-37).

Στην τρίτη περίοδο ο Δικέφαλος βελτίωσε αισθητά την άμυνά του και με τους Βον και Κάρτερ να πετυχαίνουν σημαντικά καλάθια, μάζεψε τη διαφορά, πήρε προβάδισμα και ουσιαστικά "κλείδωσε" τη νίκη, ειδικά όταν ανέβασε τα ποσοστά του από τη γραμμή του τριπόντου.

Η καλύτερη πεντάδα:

1. Ο Βον ήταν ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ και αυτός που έβαλε τα... καλά καλάθια.

2. Από κοντά και ο Κάρτερ με 17 πόντους.

3. Ο Δέδας πέτυχε 3 πόντους με ένα τρίποντο, αλλά αυτό ήταν που έσβησε τα όνειρα των φιλοξενούμενων (έκανε το 63-48 στο 34')

4. Ο Μάρκοβιτς ήταν αυτός που έβαλε δύσκολα στον ΠΑΟΚ.

5. Ο Κουστένης έχει βελτιώσει τον Πανελευσινιακό. Η καλή εικόνα επέστρεψε, θα επιστρέψουν και τα θετικά αποτελέσματα.

Φύλλο αγώνα:

Ο ΠΑΟΚ έδειξε χαρακτήρα μετά από τις δύσκολες μέρες που πέρασε οχι μόνο λόγω των αρνητικών αποτελεσμάτων σε Ελλάδα και Ευρώπη, αλλά -κυρίως- λόγω του σοβαρού τραυματισμού του Κώστα Χαραλαμπίδη. Ενα θεωρητικά εύκολο παιχνίδι, αλλά μία μεγάλη νίκη για τον Δικέφαλο. Οσον αφορά στην Ελευσίνα, η ομάδα του Κουστένης δείχνει βελτιωμένη και αξιόμαχη και το μέλλον φαίνεται καλύτερο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK