Καπόνο: "Ξέρω τις απαιτήσεις του Παναθηναϊκού"

Ο Τζέισον Καπόνο αποκάλυψε ότι αισθανόταν κουρασμένος το τελευταίο διάστημα, ωστόσο ξεκαθάρισε πως γνωρίζει τις απαιτήσεις του Παναθηναϊκού και δεσμεύθηκε ότι θα κάνει τα πάντα για τη νέα του ομάδα.

Καπόνο: "Ξέρω τις απαιτήσεις του Παναθηναϊκού"

Ο Αμερικανός φόργουορντ, που γνώρισε την αποθέωση από τους οπαδούς των Κυπελλούχων Ελλάδος στο ντεμπούτο του κόντρα στον Πανιώνιο, υποστήριξε εξάλλου ότι θα είναι πιο έτοιμος σε δύο εβδομάδες.

Αρχικά, ο Καπόνο δήλωσε: "Έχω έρθει σε μία πολύ μεγάλη ομάδα, ξέρω τι απαιτήσεις υπάρχουν. Στόχος μου είναι βοηθάω όσο το δυνατόν πιο πολύ. Ήταν κάπως δύσκολα τα πράγματα για μένα. Αισθανόμουν κουρασμένος. Την τελευταία εβδομάδα οι συμπαίκτες μου, προσπάθησαν να με βοηθήσουν πάρα πολύ να μάθω τα συστήματα και την αμυντική μας λειτουργίας.

Στόχος όλων εδώ είναι να νικάμε όλοι μαζί, κανείς δεν είναι εγωιστής. Ούτε κι εγώ θέλω να σκοράρω μόνο, θέλω να βοηθάω την ομάδα να νικάει. Θα χρειαστώ βοήθεια ακόμα. Ελπίζω ότι τις επόμενες δύο εβδομάδες με περισσότερες προπονήσεις θα τα πάω πολύ καλύτερα".

Ερωτηθείς για τον πρώτο αγώνα του Top 16 της Euroleague απάντησε: "Γνωρίζω ότι η Ζαλγκίρις είναι μία μεγάλη ομάδα, με ιστορία και ποιότητα. Θέλουμε να εμφανιστούμε όσο το δυνατόν πιο δυνατοί".

News 24/7

24MEDIA NETWORK