Καβάλα-Περιστέρι 84-79

Τη δεύτερη σερί νίκη της στην Α1 πέτυχε η Καβάλα. Η ομάδα του Αγγελου Κορωνιού επικράτησε δίκαια με 84-79 του Περιστερίου έχοντας τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα στο δεύτερο ημίχρονο.

Καβάλα-Περιστέρι 84-79

Ετσι κρίθηκε

Ξέραμε εξ αρχής ότι το παιχνίδι θα ήταν...αίμα και άμμος. Στο πρώτο ημίχρονο το Περιστέρι κατάφερε να επιβάλλει το δικό του τέμπο και να κλειδώσει σχεδόν όλα τα επιθετικά ατού της Καβάλας η οποία τελείωσε το πρώτο 20λεπτο με μόλις μία τελική πάσα. Παρόλα αυτά, όχι μόνο δεν κατάφερε να εξασφαλίσει ικανό προβάδισμα αλλά έμεινε και πίσω στο σκορ με 39-34 αφού ήταν τραγικά άστοχο.

Το δώρο αυτό η Καβάλα το εκμεταλλεύτηκε άριστα. Η ομάδα του Κορωνιού έχτισε πάνω σ' αυτό το μικρό προβάδισμα των πέντε πόντων και είδε τον Γκαγκαλούδη, τον Στεφανίδη και τον Στυλιανού να ανεβάζουν την απόδοσή τους. Οι Μακεδόνες προηγήθηκαν ακόμη και με 14 πόντους διαφορά (72-58 στις αρχές του τετάρτου δεκαλέπτου)και κράτησαν την ψυχραιμία τους όταν το Περιστέρι, με πρωταγωνιστή τον Κανονίδη, πίεσε στο φινάλε (82-79 στο 39').

Το αστέρι

Ελαμψε το δίδυμο του Πάνος με τον Γκαγκαλούδη. Ο πρώτος στήριξε την προσπάθεια της Καβάλας στο πρώτο, δύσκολο για τους γηπεδούχους, ημίχρονο με 12 πόντους ενώ τελείωσε με 17 πόντους και 9 ριμμπάουντ. Ο δεύτερος πήρε τη σκυτάλη στο δεύτερο ημίχρονο και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ των νικητών με 19 πόντους και 7/11 σουτ.

Απογοήτευση

Η αστοχία και η κακή απόδοση των ξένων (12 πόντους πήρε όλους και όλους από τους Αμερικανούς ο Κουστένης) στοίχισαν στο Περιστέρι.

Σχόλιο

Mετά το πολύ κακό ξεκίνημα, η Καβάλα δείχνει να βρίσκει τον εαυτό της με δύο συνεχόμενες νίκες (τρεις αν υπολογίσουμε και αυτή στη Βαλκανική Λίγκα) όλες με τον Αγγελο Κορωνιό στο τιμόνι. Το Περιστέρι δεν θα μπορέσει να σωθεί αν δεν πάρει περισσότερα πράγματα από τους ξένους παίκτες του.

Τα δεκάλεπτα: 20-20, 39-34, 60-51, 84-79

Καβάλα-Περιστέρι 84-79
Καβάλα-Περιστέρι 84-79

News 24/7

24MEDIA NETWORK